Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Οι Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022 επιστρέφουν στις 7-9 Οκτωβρίου

Οι Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022 επιστρέφουν στις 7-9 Οκτωβρίου

2 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά από αναγκαστική απουσία σχεδόν τριών ετών οι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» επιστρέφουν στις 7-9 Οκτωβρίου 2022 στην Πέτρινη αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά. Πιστή στις αξίες της από το 2017 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, η εκδήλωση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» απευθύνεται σε όλους όσοι  αγαπούν τη μοτοσυκλέτα και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά κλασσικά μοντέλα, σπάνιες και βραβευμένες custom δημιουργίες, αλλά και σύγχρονες μοτοσυκλέτες που ξεχωρίζουν με την εμφάνισή τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεματικές εκθέσεις με κλασικές μοτοσυκλέτες, αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό με custom κατασκευές.

Ειδικό αφιέρωμα για τα 120 χρόνια της Triumph αλλά και τα τριάντα παρουσίας της στην Ελλάδα. Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται και ένας υπερσύγχρονος εξομοιωτής οδήγησης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας από την εταιρία λιπαντικών MOTUL, μέγα χορηγό της εκδήλωσης, και πλήθος δώρων θα κληρώνεται στους συμμετέχοντες.

moto2022logo

Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Μηχανάνθρωποι» που εκδόθηκε φέτος θα γίνει από τον συγγραφέα Γιάννη Σιδεράκη. Ρούχα και εξοπλισμός αναβάτη μαζί με barber shop και tattoo studio συνοδεία rock μουσικής με ζωντανό πρόγραμμα από ραδιοφωνικό σταθμό. Επιπλέον, θα υπάρχει και δυνατότητα για test rides σε επιλεγμένες μοτοσυκλέτες και σε προκαθορισμένη διαδρομή σε δημόσιο δρόμο εκτός του εκθεσιακού χώρου.

Οι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» θα διεξαχθούν στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ που βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού του Πειραιά και δίπλα από το Υπουργείο Ναυτιλίας. Μια αποθήκη εμπορευμάτων κτισμένη στις αρχές του περασμένου αιώνα, ακριβώς απέναντι από το πλοίο -μουσείο- τύπου Liberty. Σε έναν ανακαινισμένο διατηρητέο χώρο 2500τμ με αισθητική που ταιριάζει με τις μοτοσυκλέτες που θα εκτεθούν.

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 7/10:  15:00 - 21:00

Σάββατο 8/10 και Κυριακή 9/10:  10:00 - 21:00

«Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022», για όλους όσοι η μοτοσυκλέτα είναι το αντικείμενο του πάθους τους.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρία DEMAND EVENTS, η οποία έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από είκοσι μεγάλες εκδηλώσεις για τους δύο τροχούς, από το 2012 μέχρι σήμερα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!