2 Νοεμβρίου 2026
Η 13η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition επιστρέφει από τις 30 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2027, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, φέρνοντας στο επίκεντρο τα premium ελληνικά τρόφιμα και ποτά και τους ανθρώπους που τα δημιουργούν. Παραγωγοί, επαγγελματίες αγοραστές και επιχειρήσεις του κλάδου δίνουν ραντεβού για να γνωρίσουν προϊόντα, να ανταλλάξουν ιδέες και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες.
Με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 εκθετών, η διοργάνωση συνδέει την ποιοτική ελληνική παραγωγή με την επαγγελματική αγορά. Προϊόντα με ιδιαίτερη ταυτότητα και σύγχρονες γαστρονομικές προτάσεις πλαισιώνουν ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την επιχειρηματική δικτύωση με την ανάδειξη της γεύσης και την ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου.
Η 13η ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσφέρει ευκαιρίες για:
Η 13η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αναδεικνύει τόσο την αξία των ελληνικών premium προϊόντων όσο και τις προοπτικές των επιχειρήσεων που βρίσκονται πίσω από αυτά. Με τις επαγγελματικές συναντήσεις και τις παράλληλες δράσεις της, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για νέες εμπορικές επαφές και την εξέλιξη των συμμετεχόντων.
Δώστε το παρών στο επόμενο ραντεβού των ελληνικών premium τροφίμων και ποτών με την επαγγελματική αγορά!
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης: www.expotrof.gr.
ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition
30 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2027
MEC Παιανίας



Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr
Οδηγός Αγοράς
Νέα
Διεύθυνση εταιρείας
Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα
Γενικές πληροφορίες
Αποστολή άρθρων:
Διαφήμιση: