Αναζήτηση

Image

Οδηγός εκθέσεων στην Ελλάδα

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα

Autotec Expo 2021 (Μη επιβεβαιωμένες ημερομηνίες)

Εκθέσεις Ελλάδα
autotec
  Δευτέρα, 27 Σεπτέμβριος 2021 - Τετάρτη, 29 Σεπτέμβριος 2021

  M.E.C. Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο

Πρόκειται για μία μοναδική έκθεση διεθνούς εμβέλειας η οποία σκοπό έχει να παρουσιάσει στους επαγγελματίες επισκέπτες πληθώρα νέων προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών, που με γνώμονα την καινοτομία και τον προσανατολισμό τους στο μέλλον, θα δώσουν σύγχρονες λύσεις στους επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν τις προτάσεις τους προς το κοινό. Εμπορικοί επισκέπτες, ιδιοκτήτες συνεργείων- βουλκανιζατέρ- φανοβαφείων επιβατικών- φορτηγών αυ-
τοκινήτων, πλυντηρίων, βενζινάδικων, καταστήματα αξεσουάρ αλλά και γενικότερα επαγγελματίες όλου του κλάδου επισκευής, συντήρησης και φροντίδας αυτοκινήτου, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με επιλεγμένους εκθέτες και να ενημερωθούν αναλυτικά για το ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών και προτάσεων των εκθετών οι οποίοι θα προέρχονται τόσο
από την εγχώρια, όσο και από την παγκόσμια αγορά.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η εμπορική αυτή έκθεση να λάβει διεθνή φήμη, να ικανοποιήσει τους επισκέπτες της τόσο από την Ελλάδα όσο και από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και φυσικά να προωθήσει την ήδη αισθητή αισιοδοξία σε ότι αφορά την ανοδική τάση της συναφούς αγοράς που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

Στόχος είναι η Autotec να γίνει σημείο αναφοράς και εστία συνεργειών για τους επαγγελματίες του κλάδου. Με αισιοδοξία ατενίζουμε το μέλλον και επιθυμούμε να εισάγουμε την αυτοκινητοβιομηχανία σε μια νέα πρωτοπο ριακή εποχή.

 

Τηλέφωνο
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Περιφέρεια
Αθήνα
Διεύθυνση
Λεωφ. Λαυρίου 301, Παιανία 190 02, Ελλάδα

 

Χάρτης


Υποστήριξη από iCagenda

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!