Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Επιστρέφει 13 - 17 Μαΐου η Διεθνής Έκθεση IFAT Munich

Επιστρέφει 13 - 17 Μαΐου η Διεθνής Έκθεση IFAT Munich

25 Απριλίου 2024

Από 13 έως 17 Μαΐου 2024 ανοίγει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας Πόλης, IFAT Munich, μια από τις κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου παγκοσμίως, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η IFAT Munich, που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, θα φιλοξενήσει πάνω από 3.400 εκθέτες σε 18 αίθουσες, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου, να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να ενημερωθούν σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις καινοτομίες.

Ειδικότερα, οι κατηγορίες, που παρουσιάζονται στην IFAT Munich, είναι οι εξής: άντληση και επεξεργασία υδάτινων πόρων, επεξεργασία νερού και λυμάτων, διανομή νερού και συστήματα αποχέτευσης, προστασία ακτών και χειρισμός πλημμύρας, αποκομιδή απορριμμάτων και ανακύκλωση, παραγωγή ενέργειας από επεξεργασία απορριμμάτων, καθαρισμός δρόμων, αντιμετώπιση χειμερινών συνθηκών, αποκατάσταση / επεξεργασία εδάφους, καθαρισμός καυσαερίων, έλεγχος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ηχομόνωση και μείωση της ηχορύπανσης, τεχνολογία μέτρησης και ελέγχου, παροχή υπηρεσιών, επιστήμη, έρευνα, μεταφορά τεχνογνωσίας και γεωθερμία.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την IFAT Munich 2024 έχει ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης πατώντας εδώ

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται για πληροφορίες αναφορικά με την IFAT Munich στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 018, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ifat.de.   

Photo: Messe München GmbH

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!