Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η 2η Διεθνής Έκθεση ERGO.TEC για τα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ, έρχεται πληρέστερη και πιο δυναμική!

Η 2η Διεθνής Έκθεση ERGO.TEC για τα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ, έρχεται πληρέστερη και πιο δυναμική!

26 Απριλίου 2024

Με το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών να συνεχίζεται, η 2η Διεθνής Έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς από την Τεχνοεκδοτική / T–Press για τις 24 – 26 Μαΐου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Η διοργάνωση της πρώτης ERGO.TEC η οποία συνέπεσε με την «επανεκκίνηση» του κλάδου των κατασκευών στην Ελλάδα, αποτέλεσε το πρώτο αλλά αποφασιστικό βήμα της Τεχνοεκδοτική / T–Press προς το στόχο της για την ανάδειξη της αγοράς των Κατασκευών και των Μηχανημάτων Έργου, μέσα από μια έκθεση με ανεξάντλητες δυνατότητες και προοπτική.

Η θετική ανταπόκριση, και η εμπιστοσύνη των εκθετών και των επισκεπτών στο δύσκολο εγχείρημα της πρώτης διοργάνωσης, αποτέλεσαν το έναυσμα και έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση ώστε η 2η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα και με ένα ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Η εμπειρία 33 ετών της Τεχνοεκδοτική / Τ-Press, αποτελεί εχέγγυο για το κύρος και την αξιοπιστία της διοργάνωσης.

BANNER 728x90 01 1024x126

Με ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες αιχμής και τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και με σταθερό στόχο την προβολή, την ενημέρωση και την ανάδειξη του κλάδου των Κατασκευών και των Μηχανημάτων Έργων ως βασικoύ πυλώνα της οικονομίας, η 2η ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων επανέρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, με σημαντικές καινοτομίες.

Κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι Μηχανημάτων Έργων, εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας, της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των κλαδικών φορέων, των επαγγελματιών - χειριστών Μηχανημάτων Έργου, θα δώσουν δυναμικό «παρών» στη 2η ERGO.TEC!

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή και κατανόηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας των Μηχανημάτων Έργων, στη 2η διοργάνωση θα υπάρχει δυνατότητα επίδειξης των Μηχανημάτων σε εξωτερικό χώρο!

ERGO.TEC Forum

Κομβικό σημείο της έκθεσης θα αποτελέσει το παράλληλο τριήμερο ERGO.TEC Forum όπου επιχειρήσεις, φορείς, Πολιτεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα μέσα από σεμινάρια και workshop θα συνομιλήσουν, θα εκπαιδεύσουν και θα ενημερώσουν για κάθε πτυχή του κλάδου.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

tpresslogo

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!