Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

25 Απριλίου 2024

Με χιλιάδες φίλους των 2 τροχών και έντονο ενθουσιασμό έκλεισε τις πύλες της η μοναδική ετήσια επίσημη Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, η οποία «έκλεψε» εντυπώσεις, από την Τετάρτη 10 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η κορυφαία έκθεση-θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου, σε ένα απολαυστικό εορταστικό πενθήμερο, υποδέχτηκε περισσότερους από 42.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, φιλοξένησε περισσότερα από 700 μοναδικά μοντέλα μοτοσυκλέτας και έγινε σημείο συνάντησης όλων των κορυφαίων εταιρειών.

Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο του Metropolitan Expo με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμμετεχόντων εταιρειών και των δεκάδων χιλιάδων φίλων της μοτοσυκλέτας, απέσπασε τις θετικότερες των εντυπώσεων αναδεικνύοντας την πραγματική δυναμική του κλάδου αλλά και την άρτια διοργάνωση του εκθεσιακού θεσμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πραγματοποίηση, στο πλαίσιο της έκθεσης, του 1ου  Συνεδρίου Sustainable Ride με θέμα «Το μέλλον της μοτοσυκλέτας: Βιώσιμη και ασφαλής κινητικότητα» αποτέλεσε δυναμικό πεδίο ανταλλαγής απόψεων, λύσεων και προτάσεων για το παρόν και το μέλλον των μετακινήσεων των δικύκλων, προσελκύοντας  το έντονο ενδιαφέρον του κοινού.

Η φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας τα είχε πραγματικά όλα! Όλες οι κορυφαίες εταιρείες της αγοράς έδωσαν δυναμικό παρών, προσφέροντας τη μοναδική δυνατότητα στους λάτρεις των δικύκλων να δουν από κοντά για πρώτη φορά νέα μοναδικά μοντέλα, να ενημερωθούν για ότι νέο κυκλοφορεί σε εξοπλισμό ασφάλειας, ένδυσης και αξεσουάρ και να ενημερωθούν πρώτοι για όλες τις εξελίξεις της αγοράς. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των test rides σε νέα μοντέλα δικύκλων.

Οι συνδιοργανώτριες εταιρείες Be Best και Κ. Λαμάρης και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και τους εκθέτες οι οποίοι με τη συμμετοχή τους έκαναν τη φετινή διοργάνωση της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας ξεχωριστή, καθιστώντας την, την έκθεση-θεσμό στο κλάδο του δικύκλου.

Ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση με τον ίδιο δυναμισμό και ακόμη μεγαλύτερες συναρπαστικές εμπειρίες!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: BE BEST & Κ. ΛΑΜΑΡΗΣ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πληροφορίες : www.moto-expo.gr 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!