Στις 28 Απριλίου το πιλοτικό business event στο Λίβερπουλ

Στις 28 Απριλίου το πιλοτικό business event στο Λίβερπουλ

7 Απριλίου 2021

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για τα πιλοτικά event που θα πραγματοποιηθούν στο Λίβερπουλ, στο πλαίσιο του "προγράμματος έρευνας εκδηλώσεων", μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και μία επιχειρηματική εκδήλωση.

Πρόκειται για το Good Business Festival Presents: Change Business for Good το οποίο και θα πραγματοποιηθεί στο ACC Liverpool στις 28 Απριλίου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, μαζί με άλλες, μουσικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, θα χρησιμοποιηθεί για να παράξει στους επιστήμονες και την κυβέρνηση βασικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και πάλι εκδηλώσεις για μια σειρά από ακροατήρια, ως μέρος του Βήματος 4 του οδικού χάρτη μέχρι την πλήρη άρση των περιορισμών που έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιουνίου.

Τα στοιχεία που θα καταγραφούν θα είναι ζωτικής σημασίας για το πώς θα μπορούσαν να λειτουργήσουν χώροι όπως εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα το καλοκαίρι.

Η κυβέρνηση συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και τον Οργανισμό Πολιτισμού τού Λίβερπουλ για το συγκεκριμένο project, το οποίο ακολουθεί το επιτυχημένο πιλοτικό πρόγραμμα δοκιμών της πόλης για άτομα χωρίς συμπτώματα της COVID-19, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι η ανάπτυξη και η πιλοτική εφαρμογή της έκδοσης εισιτηρίων και των COVID-19 τεστ, η είσοδος στο χώρο και η παρακολούθηση μετά την εκδήλωση. Το εγχείρημα θα βοηθήσει στην αξιολόγηση της επάρκειας των δεδομένων που συλλέγονται στις εκδηλώσεις για την αντιμετώπιση πιθανών εστιών και για την προσαρμογή των μέτρων προστασίας σύμφωνα με τα μοτίβα εξάπλωσης του ιού.

Εικόνα: www.exhibitioncentreliverpool.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email