Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Aπό τον Απρίλιο ξεκινούν τα πιλοτικά event στο Ηνωμένο Βασίλειο

Aπό τον Απρίλιο ξεκινούν τα πιλοτικά event στο Ηνωμένο Βασίλειο

24 Φεβρουαρίου 2021

Η κυβέρνηση στο Ηνωμένο Βασίλειο επιβεβαίωσε την έναρξη ενός νέου προγράμματος "Πιλοτικών Εκδηλώσεων", στο οποίο θα περιλαμβάνοντα μια σειρά από εκδηλώσεις με την εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων. Αυτά τα event θα προετοιμάσουν το έδαφος μέχρι την πλήρη άρση των περιορισμών που έχει προγραμματιστεί για τις 21 Ιουνίου, μετά το σχετικό χάρτη που παρουσίασε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού, καθώς και το Υπουργείο Ανάπτυξης και  Ενέργειας συνεργάζονται με εκπροσώπους της βιομηχανίας για να διερευνήσουν πότε και πώς διοργανώσεις με περισσότερους συμμετέχοντες, μικρότερες κοινωνικές αποστάσεις και σε περιβάλλοντα με χαμηλότερη μετάδοση (σε εσωτερικούς χώρους), θα είναι σε θέση να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια. Σε αυτές τις διοργανώσεις περιλαμβάνονται συνέδρια και εκθέσεις, όπως επίσης φεστιβάλ και αθλητικές εκδηλώσεις.

"Κατά τη διάρκεια της άνοιξης, η κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει ένα επιστημονικό ερευνητικό πρόγραμμα εκδηλώσεων. Αυτό θα περιλαμβάνει μια σειρά πιλότων που θα εφαρμοστούν βελτιωμένες προσεγγίσεις υγειονομικών τεστ και άλλα μέτρα, σε εκδηλώσεις με μεγαλύτερα πλήθη και μειωμένη κοινωνική απόσταση, για να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα. Οι πιλοτικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο προχωρά με γρήγορους ρυθμούς το εμβολιαστικό πρόγραμμα για την COVID-19 και έχει ήδη εμβολιαστεί πάνω από το 25% του πληθυσμού.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!