Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Tο ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE - HOTEL EDITION @ HotelBrain Academy αποτελεί το νέο γαστρονομικό event

Tο ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE - HOTEL EDITION @ HotelBrain Academy αποτελεί το νέο γαστρονομικό event

10 Νοεμβρίου 2023

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE - HOTEL EDITION @ HotelBrain Academy αποτελεί το νέο γαστρονομικό event, το οποίο έρχεται να ενισχύσει την ελληνική παραγωγή και να προτείνει λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης που επιθυμούν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και σε foodies που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις νέες τάσεις στην ελληνική γαστρονομία! Αναλυτικότερα, το νέο exclusive event, συγκεντρώνει τις πιο αξιόλογες προτάσεις για ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, wine bar και bistro. Με βασικό χαρακτηριστικό την τοπικότητα, την αυθεντικότητα, την εποχικότητα και τη βιωσιμότητα, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ παρουσιάζει στην HotelBrain Academy προϊόντα από 16 Έλληνες παραγωγούς, τα οποία δίνουν λύσεις στις κουζίνες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των bistro και των mini bar και όσων επιθυμούν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE - HOTEL EDITION θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, από τις 11.00 έως τις 20.00 στους χώρους της HotelBrain Academy στην οδό 28ης Οκτωβρίου 123 (πρώην Λεωφ. Πατησίων) στην καρδιά της Αθήνας.

Την διοργάνωση αναλαμβάνει η RM International, διοργανώτρια εταιρεία της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, με εξειδίκευση στις εκθέσεις τροφίμων.

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι  η HotelBrain Academy, η νέα πρότυπη Ακαδημία του μεγαλύτερου ελληνικού ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain. RM International

Η RM INTERNATIONAL ασχολείται με την διοργάνωση εκθέσεων από το 2010 έχοντας στο ενεργητικό της επιτυχημένες διοργανώσεις εκθέσεων στους πιο σημαντικούς και απαιτητικούς εκθεσιακούς χώρους.

Από το 2022 είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Οργανωτών, Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος (ΣΟΚΕΕ), που εκπροσωπεί την εκθεσιακή βιομηχανία της Ελλάδος έχοντας συνδέσει περισσότερους από 5.000 εκθέτες με εκατομμύρια επισκέπτες και επαγγελματίες από Ελλάδα και εξωτερικό.

HotelBrain Academy

Η HotelBrain Academy, (Κ.Δ.Β.Μ.), ιδρύθηκε από τον μεγαλύτερο ελληνικό ξενοδοχειακό Όμιλο στην Ελλάδα HotelBrain. Η Ακαδημία προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο των ξενοδοχείων, του τουρισμού και της γαστρονομίας και παράλληλα εξασφαλίζει στους απόφοιτους εγγυημένη προσφορά εργασίας σε περισσότερα από 95 ξενοδοχεία του Ομίλου HotelBrain σε πάνω από 39 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!