Το 100% Hotel Show ανακοίνωσε τα 100% Hotel Design Awards 2021

Το 100% Hotel Show ανακοίνωσε τα 100% Hotel Design Awards 2021
Άλλες εκδηλώσεις

31 Μαΐου 2021

Το ΙΟΟ% Hotel Show ανακοινώνει την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής για τον 8ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού «ΙΟΟHotel Design Awards», και το στοχευμένο πλάνο Προβολής των Νικητών, αλλά και των συμμετοχών που θα προκριθούν στη Βραχεία Λίστα του Διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός «ΙΟΟHotel Design Awards», που διοργανώνεται από το ΙΟΟ% Hotel Show, αποτελεί τον δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design, και έχει ως στόχο να:

  • Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατα υλοποιημένου έργου.
  • Να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στους πιο δυναμικούς επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού: Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες του χώρου.

Στοχευμένο πλάνο προβολής νικητών

Έπειτα από επτά επιτυχημένες διοργανώσεις, και µε σημαντικά ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες να έχουν βραβευθεί, τα ΙΟΟ% Hotel Design Awards συμβάλλουν δυναμικά στη συστηματική προβολή, αλλά και στην εξωστρέφεια του ελληνικού ξενοδοχειακού design, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραµµα προώθησης τόσο των νικητών, όσο και των short listed συµµετοχών, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. 

hoteldesignawards

Με µια σειρά συντονισμένων ενεργειών, οι νικητές καθώς και οι επιλεγμένες στη βραχεία λίστα συµµετοχές, αποκτούν προβολή σε στοχευµένες  αγορές μέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καμπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν, όσο και τους συνεργάτες τους, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες. 

Η ομάδα του ΙΟΟ% Hotel Show πιστεύει ακράδαντα ότι οι συντελεστές του ελληνικού ξενοδοχειακού design (ξενοδοχεία, designers, προµηθευτικές επιχειρήσεις) συγκαταλέγονται στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, και προωθεί στο πλαίσιο αυτό την ανάπτυξη συνεργασιών σε υψηλό επίπεδο, μέσα από ένα δυναμικό πλάνο επικοινωνίας που θα ανακοινωθεί έγκαιρα. 

Δείτε περισσότερα στο www.hotelshow.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image
Εκτύπωση
Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!