Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Μέχρι 30 Απριλίου 2024 η αίτηση συμμετοχής με τιμές Early Bird για τη INHORGENTA MUNICH 2025

Μέχρι 30 Απριλίου 2024 η αίτηση συμμετοχής με τιμές Early Bird για τη INHORGENTA MUNICH 2025

18 Απριλίου 2024

Έως τις 30 Απριλίου 2024 δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εξασφαλίσουν χαμηλότερη τιμή για τη συμμετοχή τους στη Διεθνή Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH, που θα λάβει χώρα στις 21 – 24 Φεβρουαρίου 2025 στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στην INHORGENTA MUNICH, που αποτελεί διεθνή πόλο έλξης για τον κλάδο των κοσμημάτων, εκτός από κοσμήματα, ρολόγια, λουράκια, πολύτιμους λίθους, πέρλες, θήκες, ασημένια είδη, μαργαριτάρια κ.α., παρουσιάζονται μηχανήματα για την αργυροχρυσοχοΐα, εξοπλισμοί χρυσοχοείων, λογισμικά προγράμματα καθώς και στρατηγικές μάρκετινγκ στον κλάδο του κοσμήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία διοργάνωση της INHORGENTA MUNICH, όπου γιόρτασε τα 50α της γενέθλια, συμμετείχαν περισσότεροι από 25.000 εμπορικοί επισκέπτες από 90 χώρες και πρόβαλλαν τα προϊόντα τους 870 εκθέτες από 37 εθνικές αγορές, μεταξύ αυτών και 13 επιχειρήσεις από την Ελλάδα.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την INHORGENTA MUNICH, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 018, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.inhorgenta.com.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!