Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Πλήρες «πακέτο» χριστουγεννιάτικων επιλογών στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Πλήρες «πακέτο» χριστουγεννιάτικων επιλογών στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

12 Δεκεμβρίου 2022

Ένα πλήρες «πακέτο» χριστουγεννιάτικων επιλογών προσφέρει τις φετινές γιορτές το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου εγκαινιάστηκε στις 10 Δεκεμβρίου ο χριστουγεννιάτικος Αστερόκοσμος, διοργάνωσης Magic Park. Το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα λειτουργεί έως τις 8 Ιανουαρίου του 2023.

Παράλληλα, το Christmas Theatre στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», αλλά και το θεματικό πάρκο «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών» συμπληρώνουν το εορταστικό παζλ.

Με 15 παιχνίδια λούνα παρκ, εκ των οποίων πέντε νέα ιταλικά, με δύο παγοδρόμια, ένα για μικρούς και ένα για μεγάλους στο περίπτερο 13 -τα μοναδικά στην πόλη αυτές τις γιορτές- με ένα μεγάλο καρουζέλ, παιδικά παιχνίδια, συγκρουόμενα, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Σπίτι των εκπλήξεων, με γρίφους και happenings για μεγαλύτερα παιδιά, το Σπίτι των κατασκευών, αλλά και με ένα εορταστικό και mundial-ικό live ποδοσφαιράκι στο περίπτερο 14 ο φετινός Αστερόκοσμος αναμένεται να είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών, όπως τονίστηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει των αυριανών εγκαινίων.

Μεταξύ των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνονται επίσης παραστάσεις Καραγκιόζη, εναέρια ακροβατικά, μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, κουκλοθέατρα, θεατρικές παραστάσεις και πολλές ακόμα δράσεις.

Πέραν των περιπτέρων 14, 13 και 15, ο Αστερόκοσμος αναπτύσσεται και στους υπαίθριους χώρους του εκθεσιακού κέντρου. Το ωράριο του χριστουγεννιάτικου πάρκου έχει ως εξής: 17:00-23:00 για τις καθημερινές των επόμενων δύο εβδομάδων, όσο θα είναι ανοιχτά τα σχολεία και στη συνέχεια από τις 11:00 έως τις 23:00.

Κάλεσμα στον κόσμο της Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο- να επισκεφθεί αυτές τις γιορτές την Έκθεση, καθώς θα έχει στη διάθεσή του πολλές εορταστικές επιλογές, απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, σημειώνοντας ότι με τον Αστερόκοσμο επιστρέφουμε στην εορταστική κανονικότητα των προ της πανδημίας ετών.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του χριστουγεννιάτικου πάρκου, κ. Σάκης Πετρόπουλος, εκτίμησε ότι φέτος έχει στηθεί ο μεγαλύτερος και καλύτερος Αστερόκοσμος, που περιμένει μικρούς και μεγάλους για να χαρούν τις γιορτές με πολύ παιχνίδι.

Τέλος, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, τόνισε ότι έχει δημιουργηθεί εντός του εκθεσιακού κέντρου ένα περιβάλλον όπου μικρά και μεγάλα παιδιά θα μπορούν να βρίσκονται συνεχώς το επόμενο διάστημα και να χαίρονται τις γιορτές.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο site του Αστερόκοσμου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!