Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Παράταση Υποβολής Συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards 2024

Παράταση Υποβολής Συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards 2024

3 Ιουλίου 2024

Κατόπιν αρκετών αιτημάτων από Αρχιτεκτονικά Γραφεία και Ξενοδοχειακές Μονάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία του Διαγωνισμού 100% Hotel Design Awards 2024, ανακοινώνεται Παράταση της ημερομηνίας Υποβολής Συμμετοχής.

Το κύρος που πλέον έχουν κατακτήσει τα 100% Hotel Design Awards, οδηγεί κάθε χρόνο σε αύξηση των Projects που συμμετέχουν, και το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Ο Διαγωνισμός συνεχίζει τη δυναμική, ανοδική του πορεία (τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά), ενώ για άλλη μια χρονιά η Διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει μερικά από τα σημαντικότερα Ξενοδοχειακά Έργα.

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα 100% Hotel Design Awards 2024, και κατόπιν των σχετικών αιτημάτων που έχουμε λάβει για περισσότερο διαθέσιμο χρόνο, ανακοινώνουμε την παράταση για την υποβολή συμμετοχής και ταυτόχρονη αποστολή του υλικού, μέχρι τις 29 Ιουλίου 2024

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Ο διαγωνισμός “100% Hotel Design Awards”, που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με μια επίλεκτη κάθε φορά Κριτική Επιτροπή, αποτελεί τον δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό Ξενοδοχειακό Design, και έχει ως στόχο:

Να καταγραφούν και να παρουσιαστούν οι σύγχρονες τάσεις στον Ξενοδοχειακό Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό, αλλά και να επιβραβευθούν οι πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά Ξενοδοχεία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού.

Να αναδειχθεί ο ρόλος του καλού Design στη δημιουργία Μοναδικής Ταυτότητας και η συμβολή του στην ενίσχυση της εμπειρίας, αλλά και της συνολικής εικόνας, Πολυτελών Καταλυμάτων και Βιλών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

  • Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής και αποστολή του υλικού: 29 Ιουλίου 2024
  • Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 16 Σεπτεμβρίου 2024
  • Ψηφοφορία Κοινού (online): 1-30 Νοεμβρίου 2024
  • Έκθεση short listed συμμετοχών & On site Ψηφοφορία Κοινού: 9-11 Νοεμβρίου 2024, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show.
  • Τελετή Βράβευσης: 9 Νοεμβρίου 2024

Δείτε τις κατηγορίες & τα κριτήρια συμμετοχής εδώ

Αποστείλετε το υλικό σας μέχρι και τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και βάλτε το Ξενοδοχειακό σας Έργο, ή το Αντικείμενο που σχεδιάσατε, στο επίκεντρο της Ξενοδοχειακής Αγοράς!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!