Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκε το ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE - HOTEL EDITION @HotelBrain ACADEMY

Ολοκληρώθηκε το ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE - HOTEL EDITION @HotelBrain ACADEMY

1 Δεκεμβρίου 2023

Το πρώτο exclusive event για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Hotelbrain Academy.

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE - HOTEL EDITION αποτελεί το πρώτο από μια σειρά events, στο οποίο παραγωγοί παρουσιάζουν τα premium προϊόντα τους στους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης.

Την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της  Hotelbrain Academy, Μέγα Χορηγού του event, οι επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα 16 παραγωγών σε ένα exclusive B2B event και να προχωρήσουν σε απευθείας εμπορικές συμφωνίες μαζί τους. Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE - HOTEL EDITION επιλέχθηκαν ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του ελληνικού πρωινού.  Ελαιόλαδο με σοκολάτα, μπαχαρικά με εσπεριδοειδή αρώματα, παραδοσιακό βούτυρο, σφολιάτες, τσάι και ροφήματα, ελιές, θυμαρίσιο μέλι, γλυκά του κουταλιού και φυσικά ποιοτικά ζυμαρικά, θαλασσινά και αλλαντικά παρουσίασαν οι 16 παραγωγοί του event, δίνοντας τις δικές τους προτάσεις για έναν ολοκληρωμένο menu.

exclusive23hotelbrain

Το ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE event έχει ως στόχο να συγκεντρώνει σε κάθε δράση τις πιο αξιόλογες προτάσεις για ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, wine bar και bistro, με βασικό χαρακτηριστικό την τοπικότητα, την αυθεντικότητα, την εποχικότητα και την βιωσιμότητα. Stay tuned για το επόμενο ΕΞΠΟΤΡΟΦ EXCLUSIVE event!

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!