Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πρώτη διοργάνωση του Andrus Beer Trail Race Festival!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πρώτη διοργάνωση του Andrus Beer Trail Race Festival!

26 Ιουνίου 2024

Το πρώτο Andrus Beer Trail Race Festival όπου διεξήχθη 14 έως 16 Ιουνίου 2024 στο νησί της Άνδρου, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία!  Διοργανωτές, αθλητές, εθελοντές και πλήθος κόσμου πρόσφεραν τη θετική τους ενέργεια με αποτέλεσμα να περάσουμε ένα πανέμορφο τριήμερο γεμάτο με όμορφες διαδρομές, εξαιρετική μουσική και πολύ διασκέδαση, το οποίο θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Στόχος και όραμα της διοργάνωσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, ήταν να προάγει τα αθλητικά ιδεώδη, τις ομορφιές, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία του νησιού και κρίνοντας από τα σχόλια και τα χαμόγελα των συμμετεχόντων πιστεύουμε πως το καταφέραμε.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αυτή θα δίνει το 30% του κόστους εγγραφής των αγώνων σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Για τη φετινή χρονιά, όπως είχε ανακοινωθεί, θα δοθεί στο Σύλλογο Νεφροπαθών Άνδρου.

Με δύο πολύ όμορφες διαδρομές 34 και 15 χλμ, με πολλές εναλλαγές εικόνων και τερέν, κάλυψαν και τον πιο απαιτητικό αθλητή ενώ η μικρότερη των 5 χλμ φτιάχτηκε για τους νέους αθλητές 12-18 ετών και φυσικά προς όλους όσοι ήθελαν να πάρουν μία μικρή γεύση ορεινού αγώνα και να θαυμάσουν το Κόρθι από ψηλά! Τελευταία η μικρότερη διαδρομή του 1,2 χλμ αλλά και η πιο σημαντική αφού απευθυνόταν σε παιδιά έως 12 ετών τα οποία μας πρόσφεραν μοναδικό θέαμα!

Οι εγγραφές μας για πρώτη και αναγνωριστική χρονιά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας καθώς συνολικά είχαμε 560 εγγραφές! Αναλυτικά σε συμμετοχές είχαμε 62 άτομα στη διαδρομή των 32km Gerakones Challenge, 143 άτομα στη διαδρομή των 15km Korthi Adventure, 151 άτομα στη διαδρομή των 5km Grias Pidima Encounter και 113 παιδιά ( αρκετά με τους γονείς τους ) έτρεξαν στη διαδρομή του 1km Future Champions!!!

Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.andrusrace.com

BeerTrail

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι ήταν κοντά μας, είτε έτρεξαν, είτε βοήθησαν, είτε διασκέδασαν. Για εμάς σημασία έχει ότι βρέθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Αυτό βέβαια που εντυπωσίασε, αθλητές και θεατές που παρευρέθηκαν στον Όρμο Κορθίου το τριήμερο αυτό, ήταν το πλήθος των εθελοντών. Περισσότερα από 200 άτομα αγκάλιασαν  τη διοργάνωση, στελέχωσαν τους σταθμούς των διαδρομών, την πλατεία, τα ¨δύσκολα ¨ σημεία διαδρομών (δείκτες) , την γραμματεία, την τελική επιβεβαίωση διαδρομών, τη ¨σκούπα¨, την ασφάλεια, τα Pasta Party και όπου αλλού χρειάστηκε, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και την αστείρευτη ενέργειά τους, προσφέροντας κουράγιο, χαμόγελα, εμψύχωση και το πιο ζεστό τους χαμόγελο και χειροκρότημα στους αθλητές.

Μια ¨κίτρινη¨ φιγούρα ήταν πάντα εκεί να βοηθήσει!

Φωτογραφικό Υλικό ΕΔΩ!!!

Όλη η οργανωτική ομάδα του Andrus Beer Trail Race Festival εύχεται να αγαπήθηκε η εκδήλωση ώστε να γίνει θεσμός για το νησί μας κι εμείς από την μεριά μας κάθε χρόνο θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Ο αγώνας θα γίνεται πάντα μία εβδομάδα πριν του Αγίου Πνεύματος έτσι εσείς δεν έχετε παρά να σημειώσετε το ραντεβού μας για τις 30/5 – 1/6 του 2025 και εμείς με τη σειρά μας σας υποσχόμαστε μια ακόμη πιο δυνατή εμπειρία!

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!