Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

AFFA 2022: Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής

AFFA 2022: Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής

25 Οκτωβρίου 2021

Τα Athens Fine Food Awards είναι η σημαντικότερη προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων Ελλήνων παραγωγών μέσα από την αξιολόγηση και την επιβράβευση τους.

Με την σφραγίδα της διοργάνωσης να έχει η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, τα AFFA φιλοδοξούν να αποτελέσουν το σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής, που στηρίζεται στην πρώτη ύλη, την καινοτομία, την τεχνογνωσία, τις καλές πρακτικές και την θρεπτική αξία. Λαμβάνοντας υπόψη έννοιες όπως η τοπικότητα, η παράδοση, η διαφοροποίηση, η αυθεντικότητα της γεύσης στόχος είναι να αναδειχθεί η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και σύγχρονη γαστρονομία μέσα από έναν αξιόπιστο οδηγό για τον καταναλωτή που θα εγγυάται την ποιότητα του προϊόντος με βάση αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης.

Μέσα από 27 αναλυτικές κατηγορίες, οι συμμετέχοντες παραγωγοί με τα προϊόντα τους, κατατάσσονται και αξιολογούνται με πρωταρχικό ρόλο να κατέχει η γεύση.

Μάλιστα για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, η γευσιγνωσία των προϊόντων είναι τυφλή. Η αξιοπιστία των βραβείων, σε διεθνές επίπεδο, βασίζεται στον επαγγελματισμό και την εμπειρία της επιτροπής αξιολόγησης. Στην ομάδα αυτή συμμετέχουν πιστοποιημένοι κριτές, δημοσιογράφοι γεύσης, sommelier, σεφ, παράγοντες της αγοράς του τροφίμου, εστιάτορες κ.ά., η ταυτότητα των οποίων δεν θα δημοσιευτεί έως και την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, καθώς στόχος είναι να επιτευχθεί η αντικειμενικότητα της κρίσης.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών ολοκληρώνεται στις 13 Δεκεμβρίου του 2021.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα AFFA 2022 πατήστε εδώ

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!