Αναζήτηση

Image

Νέα Συνεδρίων

Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων, στη Θεσσαλονίκη στις 2-4 Ιουνίου του 2025

Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων, στη Θεσσαλονίκη στις 2-4 Ιουνίου του 2025

12 Ιουνίου 2024

Τη φιλοξενία του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων-UFI (UFI European Conference) στη Θεσσαλονίκη στις 2 με 4 Ιουνίου του 2025 εξασφάλισε η ΔΕΘ-HELEXPO, εξέλιξη που αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο για τον εκθεσιακό οργανισμό όσο και για την πόλη. Μάλιστα, η UFI θα διοργανώσει εκείνες τις ημέρες για πρώτη φορά European Event Week με εκδηλώσεις για τη διεθνή εκθεσιακή βιομηχανία, στην οποία θα ενταχθεί το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο.

Η απόφαση της UFI να επιλέξει τη Θεσσαλονίκη για τη σημαντική αυτή διοργάνωση ανακοινώθηκε σήμερα, στο φετινό Πανευρωπαϊκό Συνέδριό της στη Ζυρίχη, και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης της κορυφαίας εκθεσιακής ένωσης στη ΔΕΘ-HELEXPO. Σηματοδοτεί δε την επάνοδο των μεγάλων εκθεσιακών οργανισμών στην πόλη και μάλιστα στη συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση της ΔΕΘ-HELEXPO (1925-2025). Να σημειωθεί πως η UFI ιδρύθηκε την ίδια χρονιά με τη ΔΕΘ-HELEXPO, το 1925, ξεκινώντας τη διεθνή της πορεία με πρώτα ιδρυτικά μέλη 20 ευρωπαϊκές, διεθνείς εμπορικές εκθέσεις. Έτσι, οι επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων θα ξεκινήσουν με αυτή την ευκαιρία από τη Θεσσαλονίκη.

Την υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης, η οποία έγινε αποδεκτή ομόφωνα και μάλιστα με μεγάλο ενθουσιασμό, παρουσίασε στη Ζυρίχη ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ Κυριάκος Ποζρικίδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της UFI.

Η ΔΕΘ-HELEXPO -που έχει επενδύσει στη διεθνή της δικτύωση, συμμετέχοντας ενεργά στα θεσμικά όργανα της διεθνούς εκθεσιακής κοινότητας-  είναι μέλος της UFI από το 1927, με τη Θεσσαλονίκη μάλιστα να έχει φιλοξενήσει αντίστοιχες διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων το 1958, το 1972 και το 2008.

Αποστολή της UFI -που μετρά 865 μέλη σε 88 χώρες ανά τον κόσμο- είναι να εκπροσωπεί, να προωθεί και να στηρίζει τα επιχειρηματικά συμφέροντα των μελών της, αλλά και της εκθεσιακής βιομηχανίας διεθνώς.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!