Αναζήτηση

Image

Νέα Συνεδρίων

Στις 7-8 Απριλίου το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2023

 Στις 7-8 Απριλίου το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2023

3 Απριλίου 2023

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» μετρά 13 χρόνια επιτυχούς παρουσίας, αποτελώντας αφετηρία επιχειρηματικής έμπνευσης και δημιουργικότητας για τους νέους. Το Πανόραμα επιστρέφει, φέτος, δια ζώσης στο Μέγαρο Μουσικής στις 7 και 8 Απριλίου, μετά από τρία χρόνια διαδικτυακής παρουσίας, με την πλέον διευρυμένη ατζέντα θεματικών ενοτήτων και ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα ομιλιών.

Φιλοξενεί, παράλληλα, μια συμμετοχή-ρεκόρ από +39 επιχειρήσεις (αύξηση 40% από το 2019), οι οποίες στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους συμμετέχοντες, στα περίπτερα τους, αποδεικνύοντας την επιθυμία κορυφαίων εταιρειών και φορέων να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση επιλογής επαγγελματικού προσανατολισμού των νέων.

Το Πολυσυνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη.

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας απευθύνεται σε νεαρά στελέχη που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, αποφοίτους που αναζητούν την πρώτη τους εργασία και μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τι ζητά η αγορά εργασίας ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Όσον αφορά στο εκπαιδευτικό background των συμμετεχόντων, αφορά σε νέους επαγγελματίες, αποφοίτους και φοιτητές πολυτεχνικών σχολών, σχολών πληροφορικής, οικονομικών σχολών, θετικών επιστημών (κυρίως χημικούς, φυσικούς, μαθηματικούς) κ.α. Οι επισκέπτες του Πολυσυνεδρίου θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να παρακολουθήσουν 70+ θεματικές ενότητες (πάνελ και “meet the executives”) με τη συμμετοχή περισσότερων από 180 διακεκριμένων ομιλητών, μεταξύ των οποίων είναι 12 Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, Διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, Ανώτατα Στελέχη, πρωτοπόροι Καθηγητές Πανεπιστημίου, Επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, κα.
  • Να παρευρεθούν στα Career Days όπου 39 εταιρείες από τους κλάδους της πληροφορικής, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, των τροφίμων, των υπηρεσιών, της βιομηχανίας κτλ θα χαρούν να τους γνωρίσουν και να τους ενημερώσουν για τις δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας που διαθέτουν
  • Να συμμετάσχουν στα Στρογγυλά Τραπέζια. 20+ εταιρείες θα έχουν το δικό τους τραπέζι όπου θα φιλοξενούν κάθε 15 λεπτά έξι νέους και νέες, ιδανικά τελειοφοίτους και αποφοίτους, προκειμένου να κάνουν μαζί τους μια συνάντηση γνωριμίας και να απαντήσουν σε ερωτήματά τους.
  • Να επισκεφτούν το CV Corner και το LinkedIn και Social Media Corner και να λάβουν δωρεάν συμβουλευτική για το βιογραφικό τους και την παρουσία τους στα social media.

Την επιβεβαιωμένη, ως σήμερα, θεματολογία και τους εισηγητές, καθώς και το πρόγραμμα του Πολυσυνεδρίου μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συστήσει ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνης Λαδόπουλος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!