Αναζήτηση

Νέα Συνεδρίων

Στην τελική ευθεία το WordCamp Athens 2022

Στην τελική ευθεία το WordCamp Athens 2022

29 Μαρτίου 2022

Οι ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφώσει την καθημερινότητα τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουν μειώσει τον ενθουσιασμό της Ελληνικής Κοινότητας WordPress. Αντίθετα, όλοι μετράνε τις μέρες που θα ανταμώσουν στο WordCamp Athens, στις 9 Απριλίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Athens, έχει μεριμνήσει για κάθε λεπτομέρεια, ώστε τόσο οι επισκέπτες όσο και οι χορηγοί, να έχουν μια ευχάριστη και παράλληλα ασφαλή εμπειρία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Οι οργανωτές ακολουθούν πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά διαμορφώνονται από τις επίσημες αρχές. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στη σελίδα COVID Information.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμμετάσχετε στο συνέδριο. Μπορείτε να πάτε ως επισκέπτης με την αγορά εισιτηρίου, ή να γίνετε χορηγός ή να δηλώσετε συμμετοχή ως εθελοντής/ρια. Επιπλέον, μην ξεχνάτε πως την επόμενη μέρα θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να συνδράμετε έμπρακτα και στην εξέλιξη του WordPress.

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, ακριβώς μία μέρα μετά το κεντρικό event του WordCamp Athens 2022, θα συναντηθούν, όσοι το επιθυμούν, στο φιλόξενο χώρο του coworking space Found.ation, Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123, για να προσφέρουν όλοι μαζί στην κοινότητα του WordPress. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα: Contributor’s Day.

Ήδη ανακοινώνονται οι ομάδες των ομιλητών και το πρόγραμμα θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Μείνετε συντονισμένοι!

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!