Αναζήτηση

Image

Νέα Συνεδρίων

Greek Exports Forum & Awards 2023: Λίγες ώρες έμειναν για την κορυφαία εξαγωγική διοργάνωση

Greek Exports Forum & Awards 2023: Λίγες ώρες έμειναν για την κορυφαία εξαγωγική διοργάνωση

20 Απριλίου 2023

Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία στους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, θεσμικούς και λοιπούς παράγοντες της αγοράς, να συζητούν για τα τελευταία οικονομικά δεδομένα, καθώς και για τα τελευταία αναπτυξιακά προγράμματα. Επιπλέον, επιτυχημένοι εξαγωγείς παρουσιάζουν τα success stories τους και μοιράζονται τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Τα Greek Exports Forum & Awards 2023 #gefa23 διοργανώνονται την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων, ΕΝΔΥ ΟΕΥ του Υπουργείου Εξωτερικών και την ethosEVENTS.

Με την παρουσία του θα τιμήσουν την διοργάνωση, μεταξύ άλλων, οι:

Γεώργιος Γεωργαντάς, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Κώστας Φραγκογιάννης, Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Υπουργείο Εξωτερικών

Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος  και Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. της  Enterprise Greece

Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Θεόδωρος Βουρδόλης, Πρόεδρος ΔΣ, Export Credit Greece

Δούκας Μαρινόπουλος, Πρόεδρος Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, Υπουργείο Εξωτερικών

Chef Maria Loi, Εταιρικό στέλεχος Σεφ, Ιδρυτής της Loi Brand, Φιλάνθρωπος, Συγγραφέας, Παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών & ειδική σε θέματα υγείας και καλής ζωής

9:00 π.μ. Greek Exports Forum 2023

Το Forum θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά μέσα από το LiveOn Expo Complex.

Κορυφαία στελέχη εξωστρεφών επιχειρήσεων, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, κυβερνητικά στελέχη αλλά και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι καταθέτουν τις θέσεις τους και ανταλλάσουν απόψεις για το μέλλον των εξαγωγών, τα προβλήματα και τα εμπόδια που ανακύπτουν αλλά και τις δράσεις που πρέπει να υλοποιηθούν. Συγκεκριμένα, τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Panel Ι «Οικονομική Διπλωματία και εξωστρεφής επιχειρηματικότητα ο ρόλος του ΥΠΕΞ των Διπλωματικών Αρχών & των Γραφείων ΟΕΥ στις αγορές του εξωτερικού»

Panel IΙ «Η αντιμετώπιση των κινδύνων που διαμορφώνουν στις χώρες εξαγωγής οι γεωπολιτικές συνθήκες – Χρηματοδότηση και Ασφάλιση Εξαγωγικών Πιστώσεων: Τα νέα προγράμματα που προσφέρονται στους εξαγωγείς»

Panel IIΙ «Εξάγουμε καινοτομία και υψηλή τεχνολογία: Η δυναμική των clusters και οι κλάδοι αιχμής (πράσινη ενέργεια, φαρμακοβιομηχανία, ναυτιλία, διαστημική τεχνολογία, πληροφορική κ.ά.)»

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

7:30 μ.μ. Greek Exports Awards 2023

H Τελετή Απονομής των Awards θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental και μέσα από το LiveOn Expo Complex.

H διοργάνωση θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα. Tα φετινά Greek Exports Awards περιλαμβάνουν 4 θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 48 κατηγορίες βραβείων και 3 τιμητικές βραβεύσεις.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

24/04 Β2Β Meetings

Παράλληλα, οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 24/04, προσωπικές συναντήσεις (B2B meetings) με 14 Αγορές ΟΕΥ, 12 Διμερή Επιμελητήρια.

Στις συναντήσεις αυτές οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν την προοπτική δικτύωσης τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν και να μάθουν με λεπτομέρεια για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες διμερών εμπορικών συνεργασιών.

Αγορές ΟΕΥ

Τίρανα (Αλβανία). Σκόπια (Βόρεια Μακεδονία), Πεκίνο (Κίνα), Τόκιο (Ιαπωνία), Ρώμη (Ιταλία), Βερολίνο (Γερμανία), Παρίσι (Γαλλία), Ζάγκρεμπ (Κροατία), Ντουμπάι (ΗΑΕ), Κάιρο (Αίγυπτος), Ουάσιγκτον (ΗΠΑ), Σόφια (Βουλγαρία), Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Βρυξέλλες (Βέλγιο)

Διμερή Επιμελητήρια

Το Ελληνο-Αζέρικο Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο, Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως, Το Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Το Ελληνο-Γαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Το Ελληνο-Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ,Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας, Το Ελληνο-Καναδικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Το Ελληνοκινεζικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό & Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, Το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο, Το Ελληνο-Φινλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Δείτε τις ώρες διαθεσιμότητας εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!