Αναζήτηση

Image

Νέα Συνεδρίων

City Hub Events: Ανοίγοντας διάλογο με την περιφερεακή ανάπτυξη

City Hub Events: Ανοίγοντας διάλογο με την περιφερεακή ανάπτυξη

4 Μαρτίου 2024

Τα θέματα που απασχολούν έντονα τις τοπικές κοινωνίες μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου μέσα από μια σειρά ημερίδων/συνεδρίων που διοργανώνει το City Hub απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας.

Σε συνέχεια της εντυπωσιακής ανταπόκρισης του ενημερωτικού εγχειρήματος της Alter Ego, City Hub, πραγματοποιείται ένα ακόμη βήμα στην προώθηση και εμβάθυνση του διαλόγου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τα City Hub events είναι μια σειρά από ημερίδες/συνέδρια με επίκεντρο ζητήματα που απασχολούν τους Δήμους, τις Περιφέρειες και τους δημότες της χώρας και πρόκειται να λάβουν χώρα σε όλη την Ελλάδα.

Περιβάλλον, βιωσιμότητα, επιχειρηματική ανάπτυξη, τουρισμός, αγροτική παραγωγή, καινοτομία, εκπαίδευση, πολιτισμός και κοινωνική πρόνοια σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, θα αποτελέσουν αφετηρία για ουσιαστικές συζητήσεις για το μέλλον των τοπικών κοινωνιών στη χώρα μας. Σε κάθε ημερίδα/συνέδριο θα συμμετέχουν προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας και ειδήμονες γύρω από την εκάστοτε θεματική που μπορούν να φωτίσουν τις ανάγκες κάθε τόπου.

Τα συνέδρια φιλοδοξούν να χαρτογραφήσουν και να αναδείξουν τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές και δυνατότητες που παρουσιάζονται τα επόμενα χρόνια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ξεχωριστά.

Το πρώτο συνέδριο, με τίτλο East Μacedonia Thrace Forum, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Μαρτίου, και θα επικεντρωθεί στην αναπτυξιακή δυναμική και την ιδιαίτερη γεωπολιτική θέση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τη διοργάνωση της νέας πρωτοβουλίας του ομίλου Alter Ego αναλαμβάνει η Tsomokos Communications, με μακρά εμπειρία στην επικοινωνία και την επιτυχημένη διοργάνωση συνεδρίων.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!