Αναζήτηση

Γενικά Άρθρα

Στη διεθνή έκθεση Tour Natur 2020 του Ντίσελντορφ ο ΕΟΤ

Στη διεθνή έκθεση Tour Natur 2020 του Ντίσελντορφ ο ΕΟΤ
Οι λάτρεις της φύσης και των εναλλακτικών δραστηριοτήτων συναντήθηκαν στην πρώτη διεθνή τουριστική έκθεση, που άνοιξε τις πύλες της στη Γερμανία, μετά την καθολική ακύρωση των μαζικών διοργανώσεων διεθνώς, λόγω πανδημίας.
 
Η έκθεση Tour Natur 2020, πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ, από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου, φιλοδοξώντας να στείλει πρώτη το αισιόδοξο μήνυμα για τη σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
 
Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, έδωσε το δικό του «παρών» στην έκθεση, προβάλλοντας το φυσικό κάλος και τις πολυάριθμες δυνατότητες της χώρας μας για εναλλακτικό τουρισμό και δραστηριότητες, όπως το περπάτημα και η ποδηλασία όλων των βαθμίδων δυσκολίας.
 
Συνεκθέτες του ΕΟΤ, σε περίπτερο 60τ.μ., ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Σάμος και ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής. Οι επισκέπτες στο περίπτερο του ΕΟΤ ενημερώθηκαν για τους προορισμούς και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν σύντομα την Ελλάδα.
 
Η Tour Natur φέτος πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με την έκθεση Caravan Salon (υπαίθριος μηχανοκίνητος τουρισμός) στον ίδιο εκθεσιακό χώρο. Εκτός από τον ΕΟΤ και την Ελλάδα, συμμετείχαν πολλές Περιφέρειες της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Αυστρίας.
 
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Wandermagazin- του σημαντικότερου, ίσως, εντύπου για τον υπαίθριο τουρισμό στη Γερμανία- Jarle Sänger:
 
«η Tour Natur είναι, υπό τις παρούσες συνθήκες, μία επιτυχία. Το σημαντικότερο είναι πως, ο αριθμός των επισκεπτών και των επαγγελματιών που προσήλθαν, δίνουν το έναυσμα για την πραγματοποίηση και άλλων εκθέσεων, καθώς και το μήνυμα προς το κοινό ότι η προσέλευση στις εκθέσεις, με όλα τα μέτρα που αυστηρά τηρούνται, θα είναι ασφαλής».
 
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως το τριήμερο 4-6 Σεπτεμβρίου οι δύο εκθέσεις μαζί είχαν επισκεψιμότητα 42.000 άτομα.
 
Τόσο με τις συμμετοχές των εκθετών όσο και με την παρουσία του κοινού, η έκθεση Tour Natur 2020, φάνηκε να επιτυγχάνει τον στόχο της και να εκπέμπει -έστω και συγκρατημένα-μήνυμα αισιοδοξίας στην τουριστική αγορά.
 
Στους χώρους της έκθεσης τηρούνταν σχολαστικά όλοι οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, με την ελπίδα να αποτελέσει την απαρχή για την αποκατάστασης της εμπιστοσύνης του κοινού και των επαγγελματιών σε ανάλογες διοργανώσεις.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!