Αναζήτηση

Κλαδικά Νέα

UFI: Η ζήτηση επιστρέφει στα προ πανδημίας επίπεδα από εκθέτες και επισκέπτες

UFI: Η ζήτηση επιστρέφει στα προ πανδημίας επίπεδα από εκθέτες και επισκέπτες

22 Οκτωβρίου 2021

Η τρίτη έκδοση της έκθεσης Global Recovery Insights 2021, που διεξήχθη από την Παγκόσμια Ένωση της Βιομηχανίας ΕκθέσεωνUFI και την Εταιρεία Ανεξάρτητων Διοργανωτών Εκθέσεων, SISO, δημοσιεύτηκε από την UFI και την Expori στις 19 Οκτωβρίου.

Προέκυψε από παγκόσμια έρευνα επισκεπτών και εκθετών εμπορικών εκθέσεων το καλοκαίρι του 2021. Συγκέντρωσε 15.000 απαντήσεις, που αντιπροσωπεύουν τη συμμετοχή σε εμπορικών εκθέσεων σε περισσότερες από 30 χώρες. Η έκθεση επικεντρώθηκε σε πέντε βασικά θέματα που βασίζονται και μπορούν να συγκριθούν με τα ευρήματα προηγούμενων μελετών του Global Insights.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η ζήτηση έχει επιστρέψει στα προ της πανδημίας επίπεδα, τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες, χωρίς σημάδια σημαντικών απωλειών. Το 72% των επισκεπτών δηλώνει ότι σκοπεύει να επισκευτεί εμπορικές εκθέσεις με την ίδια, ή αυξημένη συχνότητα στο μέλλον, με το 62% των εκθετών να αναφέρει την ίδια πρόθεση.

Ο αντίκτυπος της πανδημίας στις δαπάνες ήταν λιγότερο σοβαρός από ό,τι αναμενόταν και το 45% των εκθετών περιμένουν ότι οι προϋπολογισμοί τους θα επανέλθουν στα προ πανδημίας επίπεδα εντός 12 μηνών.

Σε προηγούμενες έρευνες, οι εκθέτες αξιολογούσαν τον αριθμό των επισκεπτών μιας έκθεσης ως αποφασιστικό παράγοντα, αλλά αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει. Πλέον, το 86% των εκθετών δηλώνουν ότι η ποιότητα των επισκεπτών επηρεάζει σημαντικά την απόφασή τους να επενδύσουν σε μια έκθεση, έναντι του 67% που εξετάζει και το πλήθος των επισκεπτών.

Global Recovery Insights21

Το "πρόσωπο με πρόσωπο" παραμένει ο προτιμώμενος τρόπος δικτύωσης και η συνολικής εμπειρίας. Οι εκθέτες δε μεταφέρουν σημαντικά ποσοστά του προϋπολογισμού τους σε ψηφιακά κανάλια, αν και αντιμετωπίζεται ως ένας τρόπος δοκιμής νέου τύπου εκδηλώσεων, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει περιεχόμενο και να διευρύνει το κοινό.

Η πλήρης έκθεση θα κοινοποιηθεί στα μέλη των UFI και SISO τις επόμενες ημέρες.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!