Κλαδικά Νέα

Η Παγκόσμια Ένωση Εκθέσεων ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πιστοποίησης "Certified Professional"

31 Μαρτίου 2021

Η Παγκόσμια Ένωση Εκθέσεων, ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας πιστοποίησης UFI: της UFI Certified Professional - UCP, ουσιαστικά φέρνοντας στο προσκήνιο το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των εκπαιδευτικών προσφορών της Ένωσης.

Το 2017, η UFI και ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Venue Management Association - VMA) άρχισαν να προσφέρουν το UFI-VMA Venue Management School στην Ασία. Το 2020, παρά την πανδημία, η ένωση ξεκίνησε το UFI-Exhibition Management School και οι πρώτες τάξεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί για την Ασία και τη Μέση Ανατολή και την περιοχή της Αφρικής.

Τα δύο προαναφερόμενα προγράμματα θα αποτελέσουν τον πυρήνα της πιστοποίησης UFI Certified Professional, η οποία είναι διαθέσιμη σε επαγγελματίες του κλάδου που ολοκληρώνουν κατάρτιση αξίας δέκα μονάδων σε διάφορα θέματα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να ολοκληρώσουν είτε το πρόγραμμα UFI-VMA Venue Management School είτε το UFI-Exhibition School.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις υπόλοιπες μονάδες από τις εκπαιδευτικές ενότητες εξειδίκευσης που μπορούν να επιλεγούν από εκπαιδευτικές προσφορές που παρέχονται τόσο από την UFI όσο και από τους συνεργάτες της πιστοποίησης UCP. Αυτές οι ενότητες ποικίλλουν ανά θέμα και επιτρέπουν στο πρόγραμμα να είναι ευέλικτο σύμφωνα με τα ατομικά ενδιαφέροντα και τους επαγγελματικούς στόχους των συμμετεχόντων.

UFI CERTIFIED PROFESSIONAL

Για την έναρξη των επιμορφωτικών προγραμμάτων για την απόκτηση UCP έχει επιλεγεί μια πρώτη ομάδα τριών εκπαιδευτικών εταίρων: MBB-Consulting Group (Ηνωμένο Βασίλειο), Virtual Events Institute (ΗΠΑ) και Rego (Ηνωμένο Βασίλειο).

Για την απόκτηση της UCP δεν υπάρχει χρονικό όριο ή ελάχιστη διάρκεια. Είναι πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες καθενός ενδιαφερόμενου, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να επιλέξουν τα χρονοδιαγράμματα, τα θέματα και τις τοποθεσίες που τους ταιριάζουν καλύτερα. Τα πρόσθετα οφέλη πέρα ​​από την επιμόρφωση, περιλαμβάνουν τη δικτύωση και την εξειδίκευση.

Δείτε περισσότερα στο www.ufi.org/education

Εικόνα: Andrea Piacquadio, Pexels

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!