Αναζήτηση

Image

Κλαδικά Νέα

Anbu Varathan: Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε το τελευταίο 12μηνο

Anbu Varathan: Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε το τελευταίο 12μηνο

7 Οκτωβρίου 2021

Πλησιάζει η στιγμή που ο Anbu Varathan, ο Πρόεδρος της UFI, της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων, για την περίοδο 2020-21 θα παραδώσει τη σκυτάλη στη διάδοχό του, Monica Lee-Müller. Αυτό θα συμβεί στο 88ο Παγκόσμιο Συνέδριο της UFI, το οποίο θα διεξαχθεί στις 3-6 Νοεμβρίου 2021, στο Ρότερνταμ.

Στην αποχαιρετηστήρια επιστολή του προς τον κλάδο, ο κ. Varathan έκανε τον απολογισμό της θητείας του, η οποία, βέβαια, σημαδεύτηκε από το κλείσιμο της βιομηχανίας των εκθέσεων λόγω της πανδημίας.

Στη επιστολή του ο κ. Varathan σημειώνει πως είναι ιδιαίτερα περήφανος για όσα επιτεύχθηκαν τους τελευταίους δώδεκα μήνες. "Όταν ξεκίνησα τη θητεία μου ως Πρόεδρος του UFI, ο εκθεσιακός κλάδος αντιμετώπιζε εξαιρετικές δυσκολίες, με την πανδημία της COVID-19 να έχει μεγάλο και διαρκή αντίκτυπο στην ανθρώπινη ζωή, στην παγκόσμια οικονομία και, ειδικότερα, στον εκθεσιακό μας κλάδο και σε όλες τις σχετικές βιομηχανίες." αναφέρει και συνεχίζει:

"Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, είχα τέσσερις προτεραιότητες: την ανθεκτικότητα, την ηγεσία, την τεχνολογία και την κοινότητα. Η πανδημία σίγουρα μας δίδαξε εκ νέου να σκεφτόμαστε και να βρίσκουμε τρόπους για να είμαστε πιο ανθεκτικοί. Για να διατηρηθούν οι επιχειρήσεις σε λειτουργία, η ηγεσία ήταν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ενώ η τεχνολογία και κυρίως η ψηφιακή τεχνολογία έπαιξαν τεράστιο ρόλο.

Ενότητα σημαίνει δύναμη και η σύνδεση με την κοινότητα είναι το κλειδί για τη βιομηχανία εκθέσεων, ώστε να αναδειχθεί πιο επιτυχημένη σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε εύκολα να παραμείνουμε συνδεδεμένοι ως επαγγελματίες και συνάδελφοι. Για τη μελλοντική μας επιτυχία, είναι ζωτικής σημασίας ο κλάδος μας να παραμείνει ελκυστικός. Οι εκθέσεις δίνουν ευκαιρίες για εξερεύνηση νέων ιδεών, δημιουργία συνεργασιών και δημιουργία προσωπικής παρουσίας και επαφής", πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, στην ανοικτή επιστολή του, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Βρείτε εδώ την πλήρη ατζέντα με όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!