Αναζήτηση

Νέα Κατασκευαστών

Υβριδικοί εκθεσιακοί χώροι από την OCTANORM HELLAS

Υβριδικοί εκθεσιακοί χώροι από την OCTANORM HELLAS

Η ψηφιοποίηση ανοίγει πολλά νέα πεδία εφαρμογής για τα προϊόντα μας. Για να προωθήσουμε και να βελτιώσουμε αυτήν την ανάπτυξη, δημιουργούμε το έργο "Hybrid Showroom / Hybrid Booth".

Αυτή η καινοτόμος λύση σάς δίνει τη δυνατότητα να καλωσορίσετε τους πελάτες σας στο εκθεσιακό σας χώρο ή στο εκθεσιακό σας περίπτερο - ακόμα και χωρίς να είναι παρόντες στον φυσικό χώρο. Το πώς μπορεί να μοιάζει ο υβριδικός εκθεσιακός χώρος ή το υβριδικό περίπτερο του μέλλοντος και ποια προστιθέμενη αξία μπορεί να δημιουργηθεί μέσω αυτού, παρουσιάστηκε στους συνεργάτες μας την περασμένη εβδομάδα ζωντανά στις εγκαταστάσεις μας και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού εκθεσιακού χώρου έναντι ενός συμβατικού είναι προφανή: μεγαλύτερη εμβέλεια, ακόμη και σε διεθνές επίπεδο. Πολλές πρόσθετες δυνατότητες εφαρμογής, όπως για εκπαίδευση, σεμινάρια ή βίντεο διασκέψεις, που παρέχουν υψηλή προστιθέμενη αξία για πολλά χρόνια.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση κατασκευών, όπου όλα προέρχονται από μία πηγή, προσφέρουμε στους πελάτες μας μέγιστη άνεση κι ευκολία. Μαζί με εσάς και τον τεχνολογικό συνεργάτη σας, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε έργα όλων των ειδών και μεγεθών στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μας.

OCTANORM HELLAS, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!