Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

«Συναντιόμαστε Ξανά!»: Το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show

«Συναντιόμαστε Ξανά!»: Το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show

29 Ιουλίου 2021

Το 100% Hotel Show, που θα διεξαχθεί το διάστημα 19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ανακοινώνει το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας του: «Συναντιόμαστε Ξανά!». H Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners, μελετώντας και τις εξελίξεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά, αναδιαμορφώνει το εκθεσιακό της μοντέλο, και επικεντρώνεται στην μετά Covid-19 εποχή, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες λύσεις και trends αναφορικά με το housekeeping, το design και τα online κανάλια διανομής.

Με προτεραιότητα στην ασφάλεια των συμμετεχόντων, το φετινό 100% Hotel Show σχεδιάζει την πραγματοποίησή του σε Upgraded Version, που βασίζεται στα Προκαθορισμένα Ραντεβού, την Ελεγχόμενη Προσέλευση και σε περισσότερους Ελεύθερους Χώρους για την αποφυγή συνωστισμού. Επιπλέον, προγραμματίζει την Παράλληλη Online Διοργάνωσή του για Απομακρυσμένη Συμμετοχή, παρέχοντας Virtual Booth σε όλους τους Εκθέτες. Στην ίδια λογική, έχει διαμορφωθεί και το format των Ξενοδοχειακών Workshops επιτρέποντας την εύκολη και άμεση διάδραση με τον ομιλητή, αλλά και την Online Παρακολούθησή τους.

nsl hotel

Το ολοκληρωμένο πλάνο της Έκθεσης αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Upgraded Version του 100% Hotel Show, θα ανακοινωθούν μέσα στον Σεπτέμβρη, ενώ η ομάδα της Διοργανώτριας Εταιρείας, Demand Fairs & Media, ήδη εργάζεται πυρετωδώς για να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σύμφωνα με τα Παγκόσμια Υγειονομικά Πρωτόκολλα, διατηρώντας την αναβαθμισμένη εμπειρία της Έκθεσης.

Το ένατο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 19 - 22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ, για περαιτέρω διευκόλυνση της απομακρυσμένης επικοινωνίας, το Virtual Booth θα είναι ενεργό την εβδομάδα πριν και μετά την Έκθεση.

Δείτε περισσότερα εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!