Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Σε λίγες μέρες ξεκινά η BEAUTY GREECE Χειμώνας 2022

Σε λίγες μέρες ξεκινά η BEAUTY GREECE Χειμώνας 2022

2 Νοεμβρίου 2022

Η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE Χειμώνας 2022», επιστρέφει δυναμικά και ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πύλες της, από τις 5 έως και τις 7 Νοεμβρίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο της «M.E.C. - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ»

Η BEAUTY, δηλώνει υπερήφανη για τα 28 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα και την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους εμπόρους & τους επαγγελματίες του κλάδου και παραμένει αναμφισβήτητα, ο Σημαντικότερος Εκθεσιακός Θεσμός της βιομηχανίας της Ομορφιάς, στην χώρα μας!!!

Η BEAUTY, Ως μία Έκθεση με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα, αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες, ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ κ.ο.κ.) , από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και τους χιλιάδες επαγγελματίες ομορφιάς.

Στην BEAUTY GREECE Χειμώνας 2022, οι επισκέπτες έχουν την πολύτιμη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσουν από κοντά τις σπουδαιότερες εταιρείες/εκθέτες που έχουν να παρουσιάσουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σε περίπου 10.000 τ.μ. Εκθεσιακού χώρου!
  • Να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν στα stands των Εκθετών.
  • Να πετύχουν συμφέρουσες τιμές, κερδίζοντας από τις εκθεσιακές προσφορές που πάντα προσφέρουν οι εκθέτες, καθ’ όλο το τριήμερο της Έκθεσης.

141Η Είσοδος στην Έκθεση είναι Δωρεάν και επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες, σπουδαστές και εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου της Ομορφιάς, αρκεί να έχουν εγγραφεί στην Πλατφόρμα Πιστοποιημένων Μελών της BEAUTY GR.

Είσοδος

Όσοι είστε ήδη εγγεγραμμένοι στα αρχεία της BEAUTY, σας έχει αποσταλεί αυτές τις ημέρες μήνυμα (SMS) στο κινητό που μας έχετε δηλώσει, με link προς την Ψηφιακή σας Κάρτα Εισόδου.

Με την επίδειξη της Ψηφιακής σας Κάρτας στην οθόνη του κινητού σας και την αστυνομική σας ταυτότητα, μπορείτε να μπείτε σε όλες τις Εκθέσεις BEAUTY – διοργάνωσης BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU.

Συνοδοί

Στις Εκθέσεις BEAUTY κάθε επαγγελματίας επισκέπτης, μπορεί να συνοδεύεται από ΕΝΑΝ και μόνο Συνοδό. Για την είσοδό του στην Έκθεση, θα πρέπει να είναι ΜΑΖΙ με τον επαγγελματία που συνοδεύει και να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα και την Κάρτα Εισόδου Συνοδού, που ο ίδιος ο Επαγγελματίας / Μέλος της BEAUTY GR, μπορεί να εκδώσει. 

Μεταφορά

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, θα πραγματοποιούνται δρομολόγια με πούλμαν της BEAUTY από τον σταθμό METRO Δουκίσσης Πλακεντίας, προς και από το Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕΚ, κάθε 20 λεπτά.

Ασφάλεια

Απόλυτη προτεραιότητα της Διοργάνωσης, αποτελεί η διασφάλιση τόσο της Δημόσιας Υγείας όσο και των Επισκεπτών, Εκθετών, Συνεργατών, Διοργανωτών και Προσωπικού, καθώς και του συνόλου των εμπλεκομένων μερών που συμβάλλουν στη Διοργάνωση της «Έκθεσης». Προς τούτο, η Διοργανώτρια Εταιρεία, θα εφαρμόσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!