Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Η ΕΛΙΝΟΙΛ είναι Χορηγός στο Olympic Yacht Show 2021

Η ΕΛΙΝΟΙΛ είναι Χορηγός στο Olympic Yacht Show 2021

27 Ιουλίου 2021

Το Olympic Yacht Show έχει λάβει εν τη γενέσει ψήφο εμπιστοσύνης από κορυφαίες εταιρείες, με την ΕΛΙΝΟΙΛ να αποτελεί σημαντικό αρωγό στη διεξαγωγή.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, καθώς παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μέσω των 150 παράκτιων και νησιωτικών πρατηρίων αλλά και των σταθμών εφοδιασμού καυσίμων που διαθέτει στις σημαντικότερες μαρίνες της χώρας και ασφαλώς αποκλειστικός προμηθευτής της Olympic Marine ΑΕ. Η ΕΛΙΝΟΙΛ προσφέρει μια σειρά επιλογών υψηλής ποιότητας, τόσο σε καύσιμα όσο και λιπαντικά, εξασφαλίζοντας ασφαλή και άνετα ταξίδια για κάθε σκάφος.

Έχοντας λοιπόν ηγετικό ρόλο στην ελληνική ενεργειακή αγορά, η ΕΛΙΝΟΙΛ δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από το Olympic Yacht Show 2021 – την εκδήλωση που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, στοχεύοντας στο να αποτελέσει το σημείο επανεκκίνησης της αγοράς και να σηματοδοτήσει την κανονικότητα με τον πιο λαμπρό και δημιουργικό τρόπο.

Περισσότερα από 90 σκάφη θα βρίσκονται στο νερό, δύο εκ των οποίων σε παγκόσμια πρεμιέρα και τα περισσότερα σε πρώτη πανελλήνια!

Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την ΟΝDECK EVENTS σε συνεργασία με την Olympic Marine και θα πραγματοποιηθεί 01–05 Οκτωβρίου 2021, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine, σε μια από τις κορυφαίες και καλά οργανωμένες μαρίνες σε όλη τη Μεσόγειο. 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αλλά και την πλήρη στήριξη του Δήμου Λαυρεωτικής.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!