Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθήκαν οι Εκθέσεις Syskevasia22, Plastica22 και Chem22

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθήκαν οι Εκθέσεις Syskevasia22,  Plastica22 και Chem22

11 Νοεμβρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθήκαν οι Εκθέσεις Syskevasia22 (17η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics), Plastica22 (11η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης) και Chem22 (11η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου) που πραγματοποιήθηκαν στο Athens Metropolitan Expo.

Μετά από 4 χρόνια οι 3 Εκθέσεις επέστρεψαν πιο δυναμικές, πιο ανανεωμένες με νέες συμμετοχές, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Τόσο οι συμμετοχές ήταν αυξημένες με 370 εταιρείες να προβάλλονται από Ελλάδα και εξωτερικό όσο και οι περίπου 19.000 επισκέπτες, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια οργάνωση των Εκθέσεων θέτοντας τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

plastica22

Με το 90% και παραπάνω των εκθετών μας να δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή τους και να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την επόμενη διοργάνωση, δείξανε ότι οι Εκθέσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και το ενδιαφέρον είναι αρκετά υψηλό.

Ταυτόχρονα με τις Εκθέσεις μας, για ακόμη μία φορά φιλοξενήθηκαν εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες και ομιλίες από εκθέτες αλλά και από φορείς & οργανισμούς οι οποίοι στήριξαν τις εκθέσεις και ήταν αρωγοί  όχι μόνο στην επιτυχία των εκθέσεων αλλά συνείσφεραν και στην περαιτέρω προβολή τους.

Η διαφήμιση και η προβολή των Εκθέσεων ήταν αυξημένη σε όλα τα μέσα (tv +radio) όπως επίσης και στα social media (facebook, Instagram, linkedin, youtube) και για πρώτη φορά υλοποιήθηκε μέσω google ads μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια η οποία είχε τεράστιο ενδιαφέρον.

Η διοργανώτρια εταιρεία, PL Events, ευχαριστεί όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και την τίμησαν με την παρουσία τους.

Ραντεβού το 2024!

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!