Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία & ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η BEAUTY GREECE Άνοιξη 2023

Με μεγάλη επιτυχία & ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η BEAUTY GREECE Άνοιξη 2023

13 Ιουνίου 2023

Πιστή στο Ραντεβού της με τους επαγγελματίες του Κλάδου της Ομορφιάς, η 28η Διεθνής Έκθεση & Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2023» διεξήχθη από 6 έως και 8 Μαΐου 2023, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας, αφήνοντας τους συμμετέχοντες απόλυτα ικανοποιημένους από την άρτια διοργάνωση της Έκθεσης αλλά και την επιτυχημένη επανεκκίνηση του Συνεδρίου.

Στις Εκθέσεις my BEAUTY GR, συνυπάρχουν όλοι οι κλάδοι Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς: Αισθητική, Μακιγιάζ, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση άκρων κ.ο.κ., και αποτελεί το… Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός για όλους τους επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου της Ομορφιάς «….από την κορυφή μέχρι και τα νύχια».

Η πολυετής πείρα της Διοργανώτριας Εταιρείας, αλλά και η απόλυτη εμπιστοσύνη & αναγνώριση που έχουν κερδίσει μετά από 83 επιτυχημένες διοργανώσεις, οι Εκθέσεις my BEAUTY GR, εξασφάλισαν την μεγάλη Επιτυχία της Έκθεσης με 170 Εκθέτες και 20.965 Εισόδους κατά το τριήμερο, αποδεικνύοντας ότι ο Θεσμός αυτός παραμένει αναλλοίωτος και δυνατός!!!

beautyMay23

Όλες οι τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στη Βιομηχανία της Ομορφιάς, «πρωταγωνίστησαν» στα περίπτερα των Εκθετών αλλά και στο ανανεωμένο χώρο του Meeting Point, όπου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η επανεκκίνηση των Συνεδρίων των Εκθέσεων my BEAUTY GR.

Έτσι, οι επαγγελματίες επισκέπτες, είχαν την πολύτιμη δυνατότητα να βρουν και να δοκιμάσουν πολλά νέα προϊόντα, να κάνουν την απαραίτηττη έρευνα αγοράς, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στα χρώματα, στις τεχνικές και στις υπηρεσίες και να καλύψουν τις ανάγκες τους, κάνοντας συμφέρουσες αγορές και παραγγελίες. Οι Εκθέτες από τη δική τους πλευρά, είχαν την μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά χιλιάδες επαγγελματίες, να κάνουν πολλές και ουσιαστικές επαφές και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες.

Το πλήρως ανανεωμένο Συνέδριο, εντυπωσίασε τους πάντες με την OPEN STAGE σκηνή και την τεράστια οθόνη και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, που παρακολούθησαν άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και shows από master επαγγελματίες με μεγάλη ποικιλία θεμάτων από όλους τους χώρους της Ομορφιάς (Μακιγιάζ – Ονυχοπλαστική & Nail Art - Κομμωτική – Ημιμόνιμο Μακιγιάζ).

mybeauty23

Την παράσταση έκλεψε ξεκάθαρα, ο Νεός Θεσμός στον κλάδο της Κομμωτικής Τέχνης, που γεννήθηκε μέσα από την 1η συνεργασία της BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU με την ομάδα της HAIR COMMUNITY GREECE, το 1o «MEET UP της HAIR COMMUNITY GREECE», ένα 5ωρο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο & Show Κομμωτικής από τους καταξιωμένους master class εκπαιδευτές του «Hair Community Greece». 

Διοργανωτές και Κομμωτές, ανανέωσαν το Ραντεβού τους για το επόμενο «MEET UP της HAIR COMMUNITY GREECE», το Νοέμβριο.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία «BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU», θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες (Εκθέτες, Επισκέπτες & Συνεργάτες) που με την στήριξή τους ολοκληρώθηκε και αυτή η BEAUTY με επιτυχία, αλλά και να τους προσκαλέσει στις επόμενες Εκθέσεις:

Την «BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2023», από 17 έως και 19 Ιουνίου, στη HELEXPO Θεσσαλονίκης και την «BEAUTY GREECE Χειμώνας 2023», από 11 έως και 13 Νοεμβρίου 2023, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!