Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Dental Expo 2022

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Dental Expo 2022

25 Μαϊου 2022

H Dental Expo 2022, η μοναδική έκθεση οδοντιατρικών - οδοντοτεχνικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, επέστρεψε έπειτα από τέσσερα χρόνια αποχής, στο εκθεσιακό κέντρο το MEC Παιανίας, από την Παρασκευή 20 έως και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και ο απολογισμός της έκλεισε με θετικό πρόσημο στην ανταπόκριση των επαγγελματιών του κλάδου.

Στην  Dental Expo 2022 συμμετείχαν 63 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Οδοντιάτρων και των Οδοντοτεχνιτών, με στόχο τη δημιουργία μιας διοργάνωσης διεθνούς εμβέλειας που θα αποτελεί σημείο αναφοράς του επαγγέλματος, σε επιστημονικό και εμπορικό επίπεδο, με έμφαση στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία και στην ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν περισσότεροι από 3.500 επαγγελματίες οδοντίατροι και οδοντοτεχνίτες, καθώς και πλήθος σπουδαστών των οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών σχολών της χώρας.

Με γνώμονα την ενημέρωση των Οδοντιάτρων και των Οδοντοτεχνιτών της Ελλάδας σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τα προϊόντα αιχμής, η 22η κλαδική έκθεση Dental αποτέλεσε για ακόμη μια χρονιά το σταθερό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου.

Αρωγός της έκθεσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών - Οδοντοτεχνικών Ειδών, ο οποίος μετρά 40 και πλέον χρόνια ζωής και παρουσίας στην αγορά. Την διοργάνωση της Dental Expo 2022 ανέλαβε η εταιρεία RM INTERNATIONAL, η οποία με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα, έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!