Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η έκθεση BEAUTY GREECE επιστρέφει την Άνοιξη του 2022

Η έκθεση BEAUTY GREECE επιστρέφει την Άνοιξη του 2022

10 Σεπτεμβρίου 2021

Οι διοργανωτές της έκθεσης προϊόντων ομορφιάς για επαγγελματίες, BEAUTY GREECE, ανακοίνωσαν τις προθέσεις τους για διοργάνωση της επόμενης έκθεσης την Άνοιξη του 2022 και πιο συγκεκριμένα στις αρχές Απριλίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανοιχτή επιστολή των διοργανωτών, μεταξύ άλλων, η εταιρεία επαναλειτουργεί και προγραμματίζει τις επόμενες Εκθέσεις της, με βάση τις Κυβερνητικές αποφάσεις.

Σημειώνεται, δε πως απόλυτη προτεραιότητα των διοργανωτών αποτέλεσε και θα αποτελεί η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, αλλά και η εξασφάλιση όλων των παραμέτρων εκείνων που οδηγούν πάντα τις εκθέσεις που διοργανώνουν, στην επιτυχία. Έτσι, μελετώντας με προσοχή τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για την διεξαγωγή εκθέσεων και συνεκτιμώντας την αβεβαιότητα που προκαλούν οι διάφορες μεταλλάξεις του ιού για την επερχόμενη σεζόν, έκριναν απαραίτητο να προσπεράσουν τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και να προγραμματίσουν την επόμενη Επαγγελματική Έκθεση «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2022», για τις 2 έως και 4 Απριλίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με πιστοποιητικό επαγγέλματος και αστυνομική ταυτότητα.

Βρείτε εδώ την πλήρη ατζέντα με όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!