Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Η BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2024 δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδος | 1 - 3 Ιουνίου 2024

Η BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2024 δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδος | 1 - 3 Ιουνίου 2024

27 Μαϊου 2024

Η Διεθνής Έκθεση & Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσίων Ομορφιάς "BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2024", δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδος, από 1 έως και 3 Ιουνίου 2024 στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO (Περίπτερο 13).

Μετά από 30 χρόνια πορείας και 87 επιτυχημένες διοργανώσεις και με σύμμαχο την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους εμπόρους & τους επαγγελματίες του κλάδου, οι Εκθέσεις my BEAUTY GR αποτελούν αναμφισβήτητα το Σημαντικότερο Εκθεσιακό Θεσμό της Βιομηχανίας της Ομορφιάς, στη χώρα μας!!!

30 Χρόνια Εκθέσεις my BEAUTY GR!!

30 Xρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της Ομορφιάς!!!!

Η «BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2024», -Μέλος του δικτύου των Παγκοσμίως Επιτυχημένων Εκθέσεων Ομορφιάς της COSMOPROF-, αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες, ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ κ.ο.κ.), από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και τους χιλιάδες Επαγγελματίες Ομορφιάς!

Στην "BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2024", οι επισκέπτες θα έχουν την πολύτιμη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσουν πάνω από 70 εταιρίες/εκθέτες, από την Ελλάδα & το Εξωτερικό, που έχουν να παρουσιάσουν περισσότερες από 500 φίρμες προϊόντων.
  • Να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν το φετινό καλοκαίρι στον τομέα τους.
  • Να διεξάγουν μια ευρεία έρευνα αγοράς και να πετύχουν συμφέρουσες συμφωνίες & παραγγελίες, κερδίζοντας από τις εκθεσιακές προσφορές που πάντα προσφέρουν οι εκθέτες μας, ειδικά για τους επισκέπτες των Εκθέσεων my BEAUTY GR.
  • Να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν τόσο στα stands των Εκθετών, όσο και στο ανανεωμένο OPEN STAGE Συνεδριακό χώρο του MEETING POINT, όπου θα διεξαχθεί και πάλι, το Διεθνές Επαγγελματικό Συνέδριο Ομορφιάς της my BEAUTY GR.

Η Είσοδος σε Έκθεση και Συνέδριο είναι Δωρεάν και επιτρέπεται μόνο σε Επαγγελματίες, Σπουδαστές και Εμπορικούς Αντιπροσώπους του Κλάδου της Ομορφιάς, αρκεί να έχουν εγγραφεί στην Πλατφόρμα Πιστοποιημένων Μελών των Εκθέσεων my BEAUTY GR

Είσοδος:

Όσοι είστε ήδη εγγεγραμμένοι στα αρχεία της BEAUTY GR, σας έχει αποσταλεί αυτές τις ημέρες, μήνυμα (SMS), στο κινητό που μας έχετε δηλώσει, με link προς την Ψηφιακή σας Κάρτα Εισόδου.

Με την επίδειξη της Ψηφιακής σας Κάρτας στην οθόνη του κινητού σας και την αστυνομική σας ταυτότητα, μπορείτε να μπείτε σε όλες τις Εκθέσεις my BEAUTY GR, διοργάνωσης BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU.

Συνοδοί:

Στις Εκθέσεις my BEAUTY GR, κάθε Επαγγελματίας επισκέπτης, μπορεί να συνοδεύεται από ΕΝΑΝ και μόνο Συνοδό. Για την είσοδό του στην Έκθεση, θα πρέπει να είναι ΜΑΖΙ με τον επαγγελματία που συνοδεύει και να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα και την Κάρτα Εισόδου Συνοδού, που ο ίδιος ο Επαγγελματίας / Μέλος της BEAUTY GR, μπορεί να εκδώσει.

Τιμητική Βεβαίωση Συμμετοχής:

Όσοι θα συμμετέχουν και τις 3 ημέρες στην BEAUTY GREECE, μπορούν να λάβουν την Τιμητική Βεβαίωση Συμμετοχής BEAUTY PASSPORT, από την Γραμματεία της Έκθεσης, τη Δευτέρα μετά τις 6:00μ.μ

Για Σύνδεση Μελών / Νέες Εγγραφές επισκεθείτε εδώ

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Δείτε την λίστα εκθετών εδώ

Δείτε τις παρουσιάσεις περιπτέρων εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!