Δυναμική επιστροφή της Οenotelia σε ψηφιακή μορφή

 Δυναμική επιστροφή της Οenotelia σε ψηφιακή μορφή

8 Απριλίου 2021

H επιστροφή της FOOD EXPO δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την ΟΕΝΟΤΕLIA, η οποία έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη και τη μοναδική αμιγώς εμπορική έκθεση οίνου και αποσταγμάτων στην Ελλάδα.

Μετά την οριστική ματαίωση της φυσικής έκθεσης FOOD EXPO 2021 λόγω των δυσμενών συνθηκών που προκαλεί η έξαρση της πανδημίας και έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών, η ΟΕΝΟΤΕLIA θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της FOOD EXPO.

H παράλληλη διοργάνωσή της με τη FOOD EXPO Digital θα δώσει τη δυνατότητα στις οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα τους ταυτόχρονα, τόσο στην οργανωμένη λιανική όσο και στις επιχειρήσεις της Μαζικής Εστίασης.

Η ΟΕΝΟΤΕLIA 2021 επιστρέφει αποκλειστικά με ψηφιακή παρουσία εκθετών και επισκεπτών, μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας, δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για την εμπορική επιτυχία και αποτελεσματικότητα για εκθέτες και επισκέπτες, με ασφάλεια και καινοτομία, στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί.

Από τις 14 μέχρι τις 18 Ιουνίου 2021, η μεγάλη επαγγελματική έκθεση οίνου και αποσταγμάτων ΟΕΝΟΤΕLIA μέσα από την ψηφιακή της μορφή θα δώσει τη δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση από την Ελλάδα, καθώς και με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Εικόνα: Grape Things, Pexels

 

 
 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email