Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Μόνο ψηφιακή διοργάνωση για τη FOOD EXPO 2021

Μόνο ψηφιακή διοργάνωση για τη FOOD EXPO 2021

29 Μαρτίου 2021

Παρά τις προθέσεις της για τη διοργάνωση φυσικής έκθεσης, η FORUM AE ανακοίνωσε πως η FOOD EXPO επιστρέφει στις 14-18 Ιουνίου μόνο σε ψηφιακή μορφή και θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως η εταιρία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση της FOOD EXPO 2021 με φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών, παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει όλους αυτούς τους μήνες η πανδημία.

Εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν αυτήν την περίοδο καθίσταται αβέβαιο το χρονοδιάγραμμα ασφαλούς εξόδου και επανόδου στην κανονικότητα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει αρνητικά τη διεξαγωγή της φυσικής έκθεσης, σημείωσαν οι διοργανωτές.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα και έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών, λήφθηκε η απόφαση της οριστικής ματαίωσης της φυσικής έκθεσης FOOD EXPO 2021.

Η παράλληλη Digital FOOD EXPO που είχε προγραμματιστεί θα πραγματοποιηθεί κανονικά από 14 έως 18 Ιουνίου μέσω της custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας της FORUM AE προσφέροντας τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες για κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί.

Η FOOD EXPO Digital, θα φέρει σε διαδραστική και ουσιαστική επαφή τους εκθέτες της με περισσότερους από 30.000 σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές οι οποίοι θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης και θα πραγματοποιήσουν για πέντε ημέρες b2b meetings με τους εκθέτες μέσω video call ή  online chat.

Δείτε περισσότερα στο www.forumsa.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!