Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Beauty Greece & Beauty Macedonia επιστρέφουν τον Μάϊο του 2023

Beauty Greece & Beauty Macedonia επιστρέφουν τον Μάϊο του 2023

22 Φεβρουάριου 2023

Η διοργανώτρια εταιρεία των μεγαλύτερων events του κλάδου της ομορφιάς στην Ελλάδα, ανακοινώνει τις ημερομηνίες των επόμενων εκθέσεων BEAUTY GR, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάϊο, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Στις εκθέσεις BEAUTY, όπως πάντα, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κάνουν τη δική τους έρευνα αγοράς ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και να πετύχουν συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες, εκμεταλλευόμενοι τις εκθεσιακές προσφορές, που πάντα προσφέρουν οι εκθέτες.

beauty

Επιπλέον, θα μπορέσουν να ενημερωθούν σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις & trends του κλάδου, αλλά και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν στα stands των εκθετών.

Είσοδος δωρεάν, αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματίες, σπουδαστές και εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, αρκεί να είναι εγγεγραμμένοι στην Πλατφόρμα Πιστοποιημένων Μελών των Εκθέσεων BEAUTY GR.

Κάθε επαγγελματίας επισκέπτης, έχει την δυνατότητα να συνοδεύεται κατά την είσοδό του στην έκθεση από έναν και μόνο συνοδό, για τον οποίο θα πρέπει πρώτα να έχει εκδώσει Ψηφιακή Κάρτα Εισόδου Συνοδού (μέσα από τον λογαριασμό του στην Πλατφόρμα).

Προγραμματίστε από τώρα την συμμετοχή σας!!!

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις επόμενες εκθέσεις BEAUTY GREECE και BEAUTY MACEDONIA είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης. 

Για Σύνδεση Μελών / Νέες Εγγραφές πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!