Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Ανακοινώθηκαν οι χειμερινές εκθέσεις BEAUTY GREECE και BEAUTY MACEDONIA

Ανακοινώθηκαν οι χειμερινές εκθέσεις BEAUTY GREECE και BEAUTY MACEDONIA

25 Aυγούστου 2023

Ανακοινώθηκαν τις ημερομηνίες των Χειμερινών Εκθέσεων BEAUTY GR, που θα διεξαχθούν, το Νοέμβριο στην Αθήνα και τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα Events του Κλάδου της Ομορφιάς στην Ελλάδα, και αποτελούν τα Σημεία Συνάντησης, όλων των επαγγελματιών Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητικής, Μακιγιάζ, Κομμωτικής, Περιποίησης Άκρων, Ποδολογίας, Spa, Ημιμόνιμου Μακιγιάζ κ.ο.κ.).

Στις Εκθέσεις BEAUTY όπως πάντα, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κάνουν τη δική τους έρευνα αγοράς ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και να πετύχουν συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες, εκμεταλλευόμενοι τις εκθεσιακές προσφορές, που πάντα προσφέρουν οι Εκθέτες μας.

23beauty

Επιπλέον, θα μπορέσουν να ενημερωθούν σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις & trends του κλάδου, αλλά και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν στα stands των Εκθετών.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες, Σπουδαστές και Εμπορικούς Αντιπροσώπους του Κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς, αρκεί να είναι εγγεγραμμένοι στην Πλατφόρμα Πιστοποιημένων Μελών των Εκθέσεων BEAUTY GR. Κάθε επαγγελματίας επισκέπτης, έχει την δυνατότητα να συνοδεύεται κατά την είσοδό του στην Έκθεση από έναν και μόνο Συνοδό, για τον οποίο θα πρέπει πρώτα να έχει εκδώσει Ψηφιακή Κάρτα Εισόδου Συνοδού (μέσα από τον λογαριασμό του στην Πλατφόρμα).

Προγραμματίστε από Τώρα την Συμμετοχή σας!!!

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις επόμενες Εκθέσεις BEAUTY GREECE και BEAUTY MACEDONIA είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.beautygreece.gr

Για σύνδεση μελών και νέες εγγραφές: www.beautygreece.gr/el/home/login

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!