Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού το πιλοτικό business event στη Μ. Βρετανία

Χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού το πιλοτικό business event στη Μ. Βρετανία

16 Απριλίου 2021

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε πριν απο μερικές ημέρες τις λεπτομέρειες για τα πιλοτικά event που θα πραγματοποιηθούν στο Λίβερπουλ, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η επιχειρηματική εκδήλωση Good Business Festival Presents: Change Business for Good που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τεστ για τους 1.000 συνέδρους, πριν και μετά από αυτή, αλλά ουσιαστικά δεν απαιτείται καμία μορφή πιστοποίησης εμβολιασμού.

Η κύρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 7-9 Ιουλίου σε χώρους σε όλη την περιοχή της πόλης του Λίβερπουλ. Θα περιλαμβάνει συζητήσεις σχετικά με το πώς η υγεία, η ανάπτυξη και η κοινωνική ανάκαμψη συνδέονται εγγενώς με τις επιχειρήσεις καθώς βγαίνουμε από τους περιορισμούς και εξετάζουμε πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να είναι επιτυχημένες στο μέλλον, χωρίς να επιστρέψουν σε παλιές συνήθειες που βλάπτουν το περιβάλλον, αυξάνουν τις ανισότητες και αποτυγχάνουν να βελτιώσουν τις κατά τόπους περιοχές.

Η τριήμερη εκδήλωση του Ιουλίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη Google ως συνεργάτη που θα προσφέρει εκπαίδευση ψηφιακών δεξιοτήτων μέσω του Digital Garage. Επίσης, η L'Oréal θα λανσάρει το L'Oréal Beauty Tech For Good Challenge, για να βρει και να υποστηρίξει τις πιο καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας.

Δείτε περισσότερα στο https://thegoodbusinessfestival.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!