Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Το νέο ραντεβού της The smarter E Europe ανανεώθηκε για τις 11 - 13 Μαϊου 2022

Το νέο ραντεβού της The smarter E Europe ανανεώθηκε για τις 11 - 13 Μαϊου 2022

28 Φεβρουαρίου 2022

Η ενεργειακή βιομηχανία υφίσταται παγκοσμίως ριζικές αλλαγές. Η ψηφιοποίηση και η αποκέντρωση αλλάζουν την όψη του κλάδου της ενέργειας προς το καλύτερο. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ) αποτελούν πλέον ένα σημαντικό κομμάτι του συστήματος ενεργειακού εφοδιασμού, με τις παγκόσμιες επενδύσεις στις ΑΠΕ να ξεπερνούν εκείνες σε ορυκτές πηγές ενέργειας.

Για την ουσιαστική ανάπτυξη του κλάδου των ΑΠΕ θα πρέπει οι τομείς της παραγωγής, της αποθήκευσης, της διανομής και της κατανάλωσης να συνδέονται αδιάλειπτα και έξυπνα.

Με κίνητρο τα παραπάνω, η Solar Promotion GmbH, η οποία αντιπροσωπεύεται απο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο, προχώρησε στη δημιουργία μιας ομπρέλας με το όνομα Τhe smarter E Europe για την ενσωμάτωση όλων των νέων τάσεων στον κλάδο της ενέργειας. Η The smarter E Europe, η οποία πραγματοποιείται ετήσιως στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, αποτελεί το συνδετικό κρίκο των επιτυχημένων εκθέσεων Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και ΕM-Power. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση αξιολογείται και διατηρεί τον τίτλο της κορυφαίας πλατφόρμας της ενεργειακής βιομηχανίας στην Ευρώπη.

Το νέο ραντεβού της The smarter E Europe ανανεώθηκε για τις 11 – 13.05.2022.

Ειδικότερα οι τέσσερις εκθέσεις, που εντάσσονται στο δυναμικό της The smarter E Europe είναι οι εξής:

Intersolar Europe: η Διεθνής Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β, που εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί από την ίδρυσή της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρεμπόρους και φορείς παροχής υπηρεσιών.

ees Europe: Διεθνής Ειδική Έκθεση για Μπαταρίες, Συσσωρευτές Ενέργειας και Καινοτόμο Κατασκευή, παρουσιάζει τομείς, όπως: αποθήκευση ενέργειας, συσσωρευτές, υλικά, εξαρτήματα, ανακύκλωση, διαχείριση και συστήματα μπαταριών, δοκιμές μπαταριών, συστήματα ελέγχου κ.α.

Power2Drive Europe: Διεθνής Ειδική Έκθεση Ηλεκτρικών Οχημάτων και Τεχνολογιών Φόρτισης, παρουσιάζει όλες τις λύσεις γύρω από τη φόρτιση και τις τεχνολογίες των ηλεκτρικών οχημάτων και αντανακλά την αλληλεπίδραση μεταξύ ηλεκτρικών οχημάτων και βιώσιμων αλλά και φιλικών προς το περιβάλλον ενεργειακών προμηθειών.

EM-Power: Διεθνής Ειδική Έκθεση για την ευφυή χρήση της ενέργειας στη βιομηχανία και στις κτιριακές εγκαταστάσεις, ενημερώνει το κοινό για τις ευφυείς χρήσεις της ενέργειας στη βιομηχανία και τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα έξυπνα συστήματα και την αποθήκευση ενέργειας καθιερώνοντάς την ως το σημείο αναφοράς στη βιομηχανία των προμηθευτών, κατασκευαστών, διανομέων και χρηστών στατικών ηλεκτρικών ενεργειών αποθηκευτικών λύσεων καθώς και συστημάτων.

Στην τελευταία διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την ονομασία The smarter E Europe Restart, έλαβαν μέρος περισσότεροι από 450 εκθέτες, μεταξύ αυτών 8 ελληνικές εταιρίες, οι οποίοι κατέλαβαν 45.000 τμ εκθεσιακού χώρου και καλωσόρισε 26.000 επισκέπτες από 93 χώρες. Ειδικότερα, η ελληνική συμμετοχή των εκθετών εκπροσωπήθηκε στις εκθέσεις Intersolar Europe και ΕM-Power Europe από τις εξής 8 εταιρίες: Elvan S.A., ILVIEF SA, Inaccess, Nanotechnology Lab LTFN, Organic Electronic Technologies PC (O.E.T.), Recom Technologies, S.K.Evangelopoulos and Co και SOLBOTIX S.A.

Σημειώνεται ότι, η The smarter E Europe Restart σηματοδότησε την επιστροφή των εκθέσεων, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στη βιομηχανία παραγωγής ενέργειας, καθώς έλαβε χώρα σε μια πιο «συμπαγή» μορφή, λόγω της πανδημικής κρίσης, φιλοξενώντας ωστόσο στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου έναν σημαντικό αριθμό εταιριών από όλο τον κόσμο, ενδιαφερόμενων για τη σύγχρονη ενεργειακή βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις διοργανώσεις της Solar Promotion GmbH, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα και την Κύπρο, στην Αθήνα, τηλ. 210 64 19 037, στη Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 32 7733 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr και www.thesmartere.de.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!