Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Το CARAVAN SALON 2022 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα

Το CARAVAN SALON 2022 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα

9 Σεπτεμβρίου 2022

Με πολυάριθμα νέα προϊόντα και καινοτομίες, πολύ καλό αριθμό επισκεπτών και εξαιρετική ατμόσφαιρα, το CARAVAN SALON DUESSELDORF 2022 επιβεβαίωσε με εντυπωσιακό τρόπο ότι τα τροχόσπιτα ως μορφή διακοπών έχουν μεγάλη απήχηση.

Κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών της έκθεσης περισσότεροι από 235.000 φίλοι του caravanning από 72 χώρες ενημερώθηκαν για τα προϊόντα 736 εκθετών από 34 χώρες σε 16 εκθεσιακά περίπτερα.

Η Messe Duesseldorf και ο σύνδεσμος CIVD (Caravaning Industrie Verband e.V.) είναι ενθουσιασμένοι με τα σπουδαία αποτελέσματα.

«Παρά τις δυσκολίες που επικρατούν στην παγκόσμια οικονομία καταφέραμε να προσεγγίσουμε επισκέπτες με εξαιρετικά υψηλό ενδιαφέρον για αυτή τη μορφή διακοπών και με συγκεκριμένες προθέσεις για αγορές. Πολύ εντυπωσιακή ήταν η εξαιρετική ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, το πάθος για την μηχανοκίνητη αναψυχή ήταν αισθητό ανά πάσα στιγμή. Μόνο το CARAVAN SALON αντικατοπτρίζει ολόκληρο τον κόσμο του τροχόσπιτου με τη μεγάλη ποικιλία του», συνόψισε ο Erhard Wienkamp, διευθύνων σύμβουλος της Messe Duesseldorf.

Από την Ελλάδα και την Κύπρο έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι: Cyprus, Deputy Ministry of Tourism, Great Trade Exhibitions and Exports Consulting P.C., Region of Crete, REGION OF EPIRUS, REGION OF THESSALY, Regional Unit of Pieria.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αντιπροσωπία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο: MD – GR.I.D. GbR, T.: +30 210 8088351-2 | e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Photo: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!