Το 88% των επισκεπτών event στη Βρετανία είναι θετικό στη φυσική παρουσία

Το 88% των επισκεπτών event στη Βρετανία είναι θετικό στη φυσική παρουσία

18 Μαΐου 2021

Σύμφωνα με το πλάνο που είχε εκπονηθεί στη Μ. Βρετανία, επιτρέπονται πλέον οι εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους για έως 1.000 άτομα ή χωρητικότητα 50%, χωρίς τους εργαζομένους στα event, εργολάβους ή εκθέτες. Εξωτερικές εκδηλώσεις με έως και 4.000 άτομα (ή χωρητικότητα 50%) μπορούν επίσης να διοργανωθούν.

Ένας από τους διοργανωτές, η Diversified Business Communications, ανέφερε ότι το 88% των επισκεπτών σε ένα από τα event που διοργανώνει, είναι πιθανό να επιστρέψει με φυσική παρουσία όταν θα πραγματοποιηθεί το επόμενο φθινόπωρο.

Ο Carsten Holm από τη Diversified Business Communications είπε στο exhibitionnews.uk ότι αυτό το θαυμάσιο γεγονός της επανέναρξης έδωσε στη βιομηχανία των εκθέσεων την εμπιστοσύνη που τόσο χρειαζόταν.

"Η αντίδραση που είχαμε τόσο από τους εκθέτες όσο και από τους επισκέπτες, όταν ανακοινώσαμε την επιστροφή πολλών εκδηλώσεών μας αυτό το φθινόπωρο, ήταν εξαιρετικά θετική", είπε. "Ο κόσμος δε βλέπει την ώρα να επιστρέψει σε εκδηλώσεις με φυσική παρουσία. Μια έρευνα που κάναμε για μία από τις εκδηλώσεις μας, έδειξε ότι το 88% των επισκεπτών της τελευταίας διοργάνωσης (το 2019) ήταν είτε «Σίγουρα» είτε «Πολύ πιθανό» να παρευρεθεί στο διοργάνωση του επόμενου Φθινοπώρου, με μόνο το 12% να λέει ότι «Δεν είναι πιθανό» λόγω ανησυχιών για θέματα υγείας και ασφάλειας. Αυτό είναι απίστευτα θετικό και σίγουρα το ποσοστό μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω έως το φθινόπωρο."

Ο Χολμ σημείωσε ότι η επιχείρησή του έβλεπε "κόπωση" στα διαδικτυακά σεμινάρια στους τομείς που δραστηριοποιείται, αλλά πρόσθεσε ότι η ψηφιακή τεχνολογία θα διαδραματίσει ρόλο στην προσφορά των προϊόντων του.

"Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η πανδημία απέδειξε ότι δεν υπάρχει υποκατάστατο των ζωντανών, πρόσωπο με πρόσωπο εκδηλώσεωνΕνώ θα συνεχίσουν να υπάρχουν προκλήσεις, καθώς βγαίνουμε από τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία της βιομηχανίας μας, ο τομέας μας θα ανακάμψει ισχυρότερος από ποτέ", πρόσθεσε ο Holm.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email