Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Ρεκόρ συμφωνιών στη drupa 2024

Ρεκόρ συμφωνιών στη drupa 2024

20 Ιουνίου 2024

Η drupa 2024 ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πήρε άριστα από τους επισκέπτες που ήρθαν από όλες τις γωνιές του κόσμου και έφυγαν με νέες ιδέες και ξεκάθαρες προοπτικές για το μέλλον. Οι πολυάριθμες υπογεγραμμένες συμβάσεις και τεχνολογικές καινοτομίες που παρουσιάστηκαν ενέπνευσαν τη βιομηχανία εκτύπωσης και συσκευασίας.

Η drupa 2024 στο Duesseldorf, η No 1 εμπορική έκθεση στο κόσμο για τις τεχνολογίες εκτυπώσης, ολοκληρώθηκε στις 7 Ιουνίου μετά από έντεκα ημέρες. Παρουσίασε με εντυπωσιακό τρόπο την πρόοδο ενός ολόκληρου τομέα και απέδειξε την επιχειρησιακή αριστεία του κλάδου.

1.643 εκθέτες από 52 χώρες παρουσίασαν μία εξαιρετική σειρά καινοτομιών στα περίπτερα του εκθεσιακού κέντρου και ενθουσίασαν του επισκέπτες με αξέχαστες παρουσιάσεις.

Το διεθνές μερίδιο ήταν 80% με επισκέπτες από συνολικά 174 χώρες -αριθμός ρεκόρ. Μετά την Ευρώπη η Ασία είχε την μεγαλύτερη εκπροσώπηση με 22%, ακολουθούμενη από την Αμερική με 12%.

Η Ασία, καθώς και η Λατινική Αμερική και η περιοχή ΜΕΝΑ (Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική) αποτελούν αγορές με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, γεγονός που αντανακλάται στη σημαντική αύξηση της παρουσίας των εκθετών και των συμφωνιών που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!