Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Προγραμματίζεται το restart των εκθέσεων στη Γερμανία

Προγραμματίζεται το restart των εκθέσεων στη Γερμανία

25 Μαΐου 2021

Πέντε γερμανικά κρατίδια έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής ημερομηνίες και προϋποθέσεις για εκθέσεις και επιχειρηματικές εκδηλώσεις που ενεργοποιούνται ξανά, καλύπτοντας σημαντικούς γερμανικούς εκθεσιακούς προορισμούς, όπως η Κολωνία, το Ντίσελντορφ, το Έσσεν, το Αμβούργο, το Αννόβερο, η Νυρεμβέργη, το Μόναχο και η Στουτγκάρδη.

Οι εκθέσεις επιτρέπονται ήδη υπό διαφορετικούς υγειονομικούς περιορισμούς στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και στο Αμβούργο, δεδομένου ότι οι αριθμοί κρουσμάτων παραμένουν κάτω από συγκεκριμένα όρια που έχουν οριστεί.

Η Βαυαρία έχει ορίσει «το αργότερο την 1η Σεπτεμβρίου 2021» ως ημερομηνία επανεκκίνησης και θα διοργανώσει το event «Trendset» τον Ιούλιο ως πιλοτική εκδήλωση. Τον Σεπτέμβριο, το Μόναχο πρόκειται να φιλοξενήσει το Γερμανικό Σαλόνι Αυτοκινήτου για πρώτη φορά στην ιστορία.

Σημαντικές απουσίες από το εκθεσιακό τοπίο στη Γερμανία, όπου μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πλάνα είναι τα κρατίδια του Βερολίνου, της Έσσης (Φρανκφούρτη) και της Σαξονίας (Λειψία). Ο Messe Berlin τις τελευταίες ημέρες ανέφερε αυτήν την έλλειψη σαφήνειας για την επανέναρξη διοργάνωσης εκδηλώσεων ως κύριο λόγο για την ακύρωση της IFA 2021 που είχε προγραμματιστεί για τα τέλη του καλοκαιριού.

Εικόνα: https://press.messe-berlin.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!