Αναζήτηση

Image
Image

Διεθνή Νέα

Νέα ημερομηνία και μορφή για τη Fruit Logistica 2021 του Βερολίνου

Νέα ημερομηνία και μορφή για τη Fruit Logistica 2021 του Βερολίνου

Τον επαναπροσδιορισμό της ημερομηνίας διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης προώθησης φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες, Fruit Logistica 2021, για τις 18 - 20 Μαΐου 2021, καθώς και την απόφασή της η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί ως “Special Edition”, με νέα μορφή σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές συναντήσεις και τα πακέτα εκθετών με το «κλειδί στο χέρι», ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πιο συγκεκριμένα, η Fruit Logistica Special Edition 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί με κεντρικό μήνυμα: “Meet onsite. Connect online”, επικεντρώνεται σε επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β) και ειδικά εκθεσιακά πακέτα, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της ευελιξίας για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Η Fruit Logistica Special Edition 2021 μέσα από τα ειδικά πακέτα για τους εκθέτες, τα οποία θα περιλαμβάνουν τη συμμετοχή τους στον εκθεσιακό χώρο, την κατασκευή των περιπτέρων τους και την πρόσβασή τους στο διαδίκτυο, ουσιαστικά επιθυμεί να προσφέρει γρήγορες λύσεις, λειτουργώντας ως ένα σύγχρονο φυσικό και ψηφιακό περιβάλλον αναζήτησης νέων συνεργασιών για τους μεγαλύτερους «παίκτες» του κλάδου φρούτων και λαχανικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους λόγους, για τους οποίους ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου άλλαξε τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης και τη μετέφερε για τον Μάιο, περιλαμβάνεται και η ευθύνη του να τηρήσει όλα τα μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες στην έκθεση έναντι του Covid-19.

Περισσότερες πληροφορίες στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr  και στην ιστοσελίδα της έκθεσης  www.fruitlogistica.de.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!