Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Μόνο 15 θετικοί από τους 58.000 συμμετέχοντες σε πιλοτικές εκδηλώσεις στη Βρετανία

Μόνο 15 θετικοί από τους 58.000 συμμετέχοντες σε πιλοτικές εκδηλώσεις στη Βρετανία

25 Μαΐου 2021

Μόνο 15 από τα 58.000 άτομα που έχουν παρακολουθήσει πιλοτικές εκδηλώσεις καταγράφηκαν θετικά στο Covid-19, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Telegraph.

Το Event Research Program έχει οργανώσει αρκετές εκδηλώσεις υψηλού προφίλ τον τελευταίο μήνα, όπως το συνέδριο Good Business Festival στο ACC Liverpool (εικόνα), τα Brit Awards, το παγκόσμιο πρωτάθλημα Snooker, διάφορους αγώνες ποδοσφαίρου και ένα event σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Οι εκδηλώσεις τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους πραγματοποιήθηκαν χωρίς περιορισμούς, αφού κανείς από όσους συμμετείχαν δεν έπρεπε να φοράει μάσκα ή να κρατά αποστάσεις. Η μόνη απαίτηση ήταν η διαξαγωγή τεστ για Covid, τόσο πριν όσο και μετά την εκάστοτε εκδήλωση. Αν και δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για τους 15 που είχαν θετικά αποτελέσματα, η εφημερίδα ανέφερε ότι ορισμένα από τα θετικά δείγματα βρέθηκαν πριν από τα events και βεβαίως αποκλείστηκαν από την παρακολούθησή τους. Αυτή τη στιγμή στην Αγγλία επιτρέπονται εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους με έως και 1.000 άτομα ή χωρητικότητα 50%, ενώ οι μάσκες και η κοινωνική απόσταση παραμένουν υποχρεωτικά. Ωστόσο, για τις 21 Ιουνίου έχει προαναγγελθεί η πλήρης άρση των περιορισμών, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό εάν απαιτείται ή όχι κάποιο πιστοποιητικό κατάστασης Covid, δηλαδή ένα αρνητικό τεστ, απόδειξη εμβολιασμού ή απόδειξη φυσικών αντισωμάτων.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!