Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Μέχρι 31 Ιουλίου η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στην FRUIT LOGISTICA 2024

Μέχρι 31 Ιουλίου η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στην FRUIT LOGISTICA 2024

18 Ιουλίου 2023

Από 7 έως 9 Φεβρουαρίου 2024 θα ανοίξει τις πύλες της η κορυφαία διεθνής έκθεση για φρούτα και λαχανικά, FRUIT LOGISTICA 2024, που διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η FRUIT LOGISTICA 2024, θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνικών λύσεων, από την ανάπτυξη σπόρων, φρούτων και λαχανικών έως την συσκευασία και τον αυτοματισμό, καλύπτοντας  όλο το φάσμα της αλυσίδας αξίας, από τον παραγωγό έως τον καταναλωτή και θα εστιάσει επίσης στις «έξυπνες καλλιέργειες» και τα θερμοκήπια.

Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο καθώς και να επεκτείνουν το δίκτυο των συνεργατών τους.

logo fruit logistica

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την έκθεση έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μπορούν να εγγραφούν έως και τις 31 Ιουλίου 2023, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας: https://www.fruitlogistica.com/en/exhibitors/registration/

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την FRUIT LOGISTICA κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 037, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.fruitlogistica.de/.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!