Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Μέχρι 22 Σεπτεμβρίου 2023 η προθεσμία κράτησης χώρου στην InnoTrans 2024

Μέχρι 22 Σεπτεμβρίου 2023 η προθεσμία κράτησης χώρου στην InnoTrans 2024

12 Σεπτεμβρίου 2023

Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2023 δίνεται η δυνατότητα κράτησης χώρου στην InnoTrans 2024 για όσες εταιρείες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση Σιδηροδρομικών Οχημάτων Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων, που διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Συγκεκριμένα η InnoTrans θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2024, εστιάζοντας σε επιμέρους τομείς, όπως η τεχνολογία σιδηροδρόμων, οι σιδηροδρομικές υποδομές, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι εσωτερικοί χώροι και η κατασκευή σήραγγας.

Επιπρόσθετα στη διοργάνωση του 2024 το εκθεσιακό τμήμα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς επεκτείνεται και θα συμπεριλαμβάνει για πρώτη χρονιά και θέματα, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, η προστασία δεδομένων και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες καινοτομίες και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του mobility και της συγκοινωνιακής τεχνολογίας.

Στην τελευταία επιτυχημένη διοργάνωση της InnoTrans 2022 συμμετείχαν 2.834 εκθέτες από 56 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 137.000 διεθνείς επισκέπτες από 131 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την InnoTrans 2024, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.innotrans.de/en/.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!