Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Η Ιταλία επιταχύνει προς το άνοιγμα των εκδηλώσεων

Η Ιταλία επιταχύνει προς το άνοιγμα των εκδηλώσεων

14 Ιουνίου 2021

Η Ιταλία ανοίγει επίσημα τη βιομηχανία εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σύμφωνα με το Ιταλικό Συμβούλιο Τουρισμού (ENIT). Εκπρόσωποι από τη βιομηχανία των εκδηλώσεων της χώρας συμμετείχαν με τον Διευθυντή Σύνταξης του Conference News, Martin Fullard, σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο στις 9 Ιουνίου 2021.

Στο webinar, υπογραμμίστηκαν οι συνεδριακές δυνατότητες της Ιταλίας, καθώς και στο τί μπορούν να κάνουν οι διοργανωτές εκδηλώσεων για να συμβάλουν στην ανάκαμψη του κλάδου.

Οι συμμετέχοντες επεσήμαναν ιδιαίτερα τη σημασία της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην αναζωογόνηση της βιομηχανίας εκδηλώσεων.

Η Δρ Maria Criscuolo, πρόεδρος και ιδρυτής τού Triumph Group, δήλωσε: "Η ικανότητα των εταιρειών του κλάδου να διοργανώνουν events κάτω από περίπλοκες καταστάσεις θα είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών".

Η Maria Elena Rossi, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ENIT, πρόσθεσε ότι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης στις βιομηχανίες ταξιδιών και συναντήσεων είναι ζωτικής σημασίας για την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων στον χώρο. Επίσης, τόνισε την ανάγκη να "εξερευνηθούν" νέες περιοχές, σημειώνοντας ότι η συνεργασία μεταξύ των μεγάλων πόλεων και των γύρω περιοχών τους, δημιουργεί νέες τοποθεσίες για τους διοργανωτές για τη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Μετά το webinar, o Fullard δήλωσε εντυπωσιασμένος από την αποφασιστικότητα της ENIT και τις ενέργειές της, σε συνεργασία με την κυβέρνηση και τους υπόλοιπους φορείς για την επανέναρξη των ζωντανών εκδηλώσεων και τα σχέδια που υπάρχουν για τη διοργάνωση κάποιων "ηχηρών" events εντός του 2021.

Εικόνα: Headway on Unsplash

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!