Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Η ILA Berlin πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της από τις 22 έως 26 Ιουνίου 2022 στο Berlin Expo Center Airport

Η ILA Berlin πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της από τις 22 έως 26 Ιουνίου 2022 στο Berlin Expo Center Airport

Ιουνίου 2022

Η παγκοσμίως παλαιότερη και πλέον καταξιωμένη έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και Διαστήματος, η ILA Berlin 2022, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της από τις 22 έως 26 Ιουνίου 2022 στο χώρο εκδηλώσεων Berlin ExpoCenter Airport. Η έκταση αυτή των περίπου 250.000 τ.μ. βρίσκεται δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο BERLIN BRANDENBURG AIRPORT της πρωτεύουσας.

Η ILA Berlin 2022 θα παρουσιάσει το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών όλων των τομέων αεροναυπηγικής και διαστήματος και δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους εκπροσώπους του βιομηχανικού κλάδου, αλλά δίνει σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τα εκθέματα και ένα πλούσιο πρόγραμμα πτήσεων και παρουσιάσεων.

Στο επίκεντρο της έκθεσης βρίσκονται επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές, σεμινάρια και συνέδρια, συνεντεύξεις τύπου και παρουσιάσεις. Τον επαγγελματικό χαρακτήρα της ILA Berlin τονίζουν πολυάριθμες προσφορές πληροφόρησης και μια έκθεση των πλέον σύγχρονων αεροσκαφών κάθε μεγέθους και είδους, στο έδαφος και στον αέρα, που όχι μόνο δείχνουν την εξέλιξη της
αεροπορίας, αλλά δίνουν και μια εικόνα των επιδόσεων και πρακτικών εφαρμογών. Οι πολλές ελκυστικές θεματικές ενότητες στις αίθουσες της έκθεσης, όπως το Διεθνές Κέντρο Προμηθευτών (International Suppliers Center, ISC), αλλά και ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος της έκθεσης, θα συναρπάσουν το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το International Suppliers Center, αποτελεί το ιδανικό μέρος για τους προμηθευτές του κλάδου, το οποίο διαδραματίζεται μέσα σε 3 ημέρες, γεμάτες με προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις. Ένα αποκλειστικό event το οποίο συνδέει ιδανικά εκθέτες και buyers, με στόχο την επισύναψη νέων συνεργασιών. Στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν 300 εκθέτες καλύπτοντας 3.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

Ρεκόρ συμμετοχής σε εκθέτες παρουσίασε η ILA Berlin 2018, με 1.100 εκθέτες από 41 χώρες και 180.000 επισκέπτες. Στην ILA Berlin 2018 η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τις επιχειρήσεις Alexmolds και ELFON Ltd.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ΙLA 2018, ήταν η άψογη συνεργασία που είχε με τη συνεργάτιδα χώρα τη Γαλλία, η οποία είναι παγκόσμια ηγέτιδα στα αεροσκάφη, κάτι που τόνισε η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, στα εγκαίνια της έκθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Γαλλία αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς οικονομικούς “παίχτες” της βιομηχανίας της αεροπορίας με αρκετά υψηλό ποσοστό. Με τη συνεργασία, αυτή, αποδείχθηκε
για ακόμη μία φορά ότι, η ΙLA κρατάει γερά τα ηνία της αεροδιαστημικής.

Σημειώνεται ότι το 2020 διοργανώθηκε η ILA Goes Digital από το Μάιο έως τον Ιούλιο και έλαβαν μέρος περισσότεροι από 120 εκθέτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρουσίασαν το μέλλον της Αεροναυπηγικής μέσα από βίντεο, σεμινάρια και από τα virtual booths, που είχαν στη διάθεσή τους, σε 30.000 επισκέπτες παγκοσμίως.

Η ILA Berlin 2022 περιμένει κι εσάς να ζήσετε από κοντά τη νέα τεχνολογία και τις πτήσεις του μέλλοντος από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου, δίνοντας την ευκαιρία ακόμη και στο κοινό, που δεν ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο, να την επισκεφθεί τις δύο τελευταίες ημέρες της έκθεσης (25 & 26).

Τα εισιτήρια εισόδου στην έκθεση μπορείτε να τα προμηθευτείτε online, με σημαντική έκπτωση, στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ila-berlin.com. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Έκθεσης ILA στην Ελλάδα, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, στη Θεσ/νίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr

Photo: © Messe Berlin GmbH

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!